Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani – F.C.V. Farul Constanța

Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani – F.C.V. Farul Constanța

Vineri, de la ora 20:30, pe stadionul municipal din Botoșani se va disputa meciul dintre F.C. Botoșani și F.C.V. Farul Constanța, în runda a 14-a a Ligii 1.

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) va colabora cu Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJM) din Bacău pentru asigurarea ordinii și liniștii publice de pe parcursul întregului meci.

„Având în vedere că partida se va încheia după ora 22:00, oră de la care, potrivit reglementărilor în vigoare cu privire la împiedicarea răspândirii virusului SARS-COV-2, se aplică restricțiile de circulație. Jandarmii vor asigura, în sistem integrat, verificarea măsurilor stabilite de către autorități”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani.

În plus, meciul se va desfășura fără spectatori, tot pentru limitarea infectărilor cu Covid-19, transmit organizatorii.

Echipa roș-alb-albaștrilor se află pe locul 4 cu 24 de puncte în ierarhia Ligii 1, în timp ce F.C.V. Farul Constanța ocupă locul 9, cu 18 puncte. Lider în Liga 1 este CFR, cu 33 de puncte.

În acest sezon, moldovenii au suferit doar o înfrângere, pe 22 august, contra echipei Rapid, scorul fiind de 0 – 2. În rest, trupa lui Marius Croitoru a mai adunat șase victorii și șase rezultate de egalitate.

Constănțenii par a fi fără succes pe teren advers în ediția curentă, aceștia izbutind doar trei remize în șapte deplasări. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 16 ori în principala competiție internă, fiecare trecându-și în cont câte șase victorii, iar alte patru meciuri terminându-se la egalitate.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, jandarmi din Gruparea Mobilă Bacău vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, precum și pe traseele de deplasare a jucătorilor și staff-urilor celor două echipe, înainte și după încheierea partidei, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în vederea asigurării protecției tuturor persoanelor prezente în spațiul public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A început Școala de vară la Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani

astăzi, 19:54
153

Luni, 4 iulie, Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani a început cea de-a zecea ediție a Școlii de vară, deschizând porțile pentru 170 de participanți &ici...

Vitamina D în exces poate provoca supradoză și probleme la rinichi. Un bărbat ajuns în spital cu nivel de 7 ori mai mare

astăzi, 19:19
162

Medicii avertizează oamenii să nu ia prea multe suplimente de vitamina D, după ce un bărbat a avut nevoie de 8 zile de îngrijiri în spital pentru că a luat o supradoză, scrie Antena3...

Un milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente au fost emise până în prezent

astăzi, 19:09
561

Un milion de carduri pe care se încarcă ajutorul de 250 de lei pentru alimente şi mese calde au fost emise până miercuri, 6 iulie, informează Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor ...