Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani – F.C.V. Farul Constanța

Jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani – F.C.V. Farul Constanța

Vineri, de la ora 20:30, pe stadionul municipal din Botoșani se va disputa meciul dintre F.C. Botoșani și F.C.V. Farul Constanța, în runda a 14-a a Ligii 1.

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) va colabora cu Gruparea de Jandarmi Mobilă (GJM) din Bacău pentru asigurarea ordinii și liniștii publice de pe parcursul întregului meci.

„Având în vedere că partida se va încheia după ora 22:00, oră de la care, potrivit reglementărilor în vigoare cu privire la împiedicarea răspândirii virusului SARS-COV-2, se aplică restricțiile de circulație. Jandarmii vor asigura, în sistem integrat, verificarea măsurilor stabilite de către autorități”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) din Botoșani.

În plus, meciul se va desfășura fără spectatori, tot pentru limitarea infectărilor cu Covid-19, transmit organizatorii.

Echipa roș-alb-albaștrilor se află pe locul 4 cu 24 de puncte în ierarhia Ligii 1, în timp ce F.C.V. Farul Constanța ocupă locul 9, cu 18 puncte. Lider în Liga 1 este CFR, cu 33 de puncte.

În acest sezon, moldovenii au suferit doar o înfrângere, pe 22 august, contra echipei Rapid, scorul fiind de 0 – 2. În rest, trupa lui Marius Croitoru a mai adunat șase victorii și șase rezultate de egalitate.

Constănțenii par a fi fără succes pe teren advers în ediția curentă, aceștia izbutind doar trei remize în șapte deplasări. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 16 ori în principala competiție internă, fiecare trecându-și în cont câte șase victorii, iar alte patru meciuri terminându-se la egalitate.

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, jandarmi din Gruparea Mobilă Bacău vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, precum și pe traseele de deplasare a jucătorilor și staff-urilor celor două echipe, înainte și după încheierea partidei, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale în vederea asigurării protecției tuturor persoanelor prezente în spațiul public.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Val de aer polar în România. Vor fi ninsori, viscol și temperaturi de până la -10 grade Celsius

astăzi, 15:57
76

Un val de aer polar aduce în România ninsori, viscol și temperaturi de până la -10 grade Celsius, în următoarele zile, scrie Antena3.Meteorologii Administrației Națion...

Ministrul Muncii, Marius Budăi, în vizită la Dorohoi. A stat de vorbă cu cetățenii

astăzi, 15:36
42

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a fost, sâmbătă, 22 ianuarie, în vizită la Dorohoi, la cabinetul deputatului Dan Șlincu.Cei doi au ținut o zi de audiență, în care au asc...

Mai mulți elevi și profesori din cadrul Centrului de Excelență au participat la un webinar despre inteligență

astăzi, 14:47
121

În cursul zilei de vineri, 21 ianuarie, între orele 16:00 – 19:00, elevii de liceu și profesorii coordonatori din cadrul Centrului de Excelență (CEX) din Botoșani, au participat ...