Ionuț Stancu, antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, se așteaptă la un meci dificil cu FC Botoșani

Ionuț Stancu, antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, se așteaptă la un meci dificil cu FC Botoșani

Antrenorul secund al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Ionuţ Stancu, a declarat, vineri, că se aşteaptă la o partidă grea cu FC Botoşani, în etapa a 22-a a Superligii, aşa cum au fost până acum toate meciurile în deplasare cu formaţia moldoveană, scrie Agerpres.

„Noi suntem pregătiţi pentru primul meci oficial. Jucăm un meci foarte important cu Botoşani şi ştim despre ce este vorba. În general meciurile din deplasare cu Botoşani au fost dificile, datorită condiţiilor de acolo, dar noi suntem pregătiţi să luăm cele trei puncte şi sper din tot sufletul să realizăm acest lucru. După analiza efectuată, ca orice echipă, au şi plusuri şi minusuri. Toţi ştim ce avem de făcut şi mergem acolo să câştigăm. Jucătorii sunt foarte conectaţi la ceea ce au de făcut la meciul cu Botoşani", a declarat Stancu într-un interviu difuzat pe pagina de Facebook a echipei craiovene.

Jucătorul Dan Nistor s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte a doua parte a sezonului regulat, sperând că Universitatea Craiova va mai urca în clasament.

„A fost o perioadă destul de grea de pregătire, cu multă acumulare. Cred că aveam mare nevoie de acest lucru. Meciul cu Botoşani cred că va fi un duel destul de greu, deoarece au schimbat şi antrenorul. Îl cunosc destul de bine pe Flavius Stoican, sunt şi acei jucători care au trecut prin curtea Universităţii şi care vor probabil să demonstreze că meritau să rămână aici. Tot timpul la Botoşani am avut meciuri destul de grele şi ne-am chinuit cu ei. Suntem dornici să înceapă campionatul, să urcăm în clasament pentru că din punctul meu de vedere nu acesta e locul pe care trebuie să fim", a afirmat Nistor.

Universitatea Craiova va întâlni formaţia FC Botoşani, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20:00, într-o partidă din cadrul etapei a 22-a a Superligii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vulcanii noroioși din Botoșani, între legendă și adevăr. Localnicii cred că este un loc bântuit

Vineri, 2 Iunie 2023
138

La 25 de kilometri de municipiul Botoșani, în comuna Copălău, cunoscută drept ”patria usturoiului”, se află un loc cu totul special. Este vorba despre pădurea Buduhal și ...

Deca: Nu a fost modificat calendarul examenelor naţionale

Vineri, 2 Iunie 2023
77

Examenele naţionale îşi păstrează calendarul, în condiţiile în care cadrele didactice se întorc de săptămâna viitoare în sălile de clasă, în caz cont...

Boloş: Încărcăm o nouă tranşă de 250 de lei pe cardurile pentru alimente şi mese calde, de la 15 iunie

Vineri, 2 Iunie 2023
77

O nouă tranşă de 250 de lei va fi încărcată, de la 15 iunie, pe cardurile pentru alimente şi mese calde, astfel că se vor transfera 600 milioane de lei către toţi cei 2,4 milioane de be...