Ionuț Stancu, antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, se așteaptă la un meci dificil cu FC Botoșani

Ionuț Stancu, antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, se așteaptă la un meci dificil cu FC Botoșani

Antrenorul secund al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Ionuţ Stancu, a declarat, vineri, că se aşteaptă la o partidă grea cu FC Botoşani, în etapa a 22-a a Superligii, aşa cum au fost până acum toate meciurile în deplasare cu formaţia moldoveană, scrie Agerpres.

„Noi suntem pregătiţi pentru primul meci oficial. Jucăm un meci foarte important cu Botoşani şi ştim despre ce este vorba. În general meciurile din deplasare cu Botoşani au fost dificile, datorită condiţiilor de acolo, dar noi suntem pregătiţi să luăm cele trei puncte şi sper din tot sufletul să realizăm acest lucru. După analiza efectuată, ca orice echipă, au şi plusuri şi minusuri. Toţi ştim ce avem de făcut şi mergem acolo să câştigăm. Jucătorii sunt foarte conectaţi la ceea ce au de făcut la meciul cu Botoşani", a declarat Stancu într-un interviu difuzat pe pagina de Facebook a echipei craiovene.

Jucătorul Dan Nistor s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte a doua parte a sezonului regulat, sperând că Universitatea Craiova va mai urca în clasament.

„A fost o perioadă destul de grea de pregătire, cu multă acumulare. Cred că aveam mare nevoie de acest lucru. Meciul cu Botoşani cred că va fi un duel destul de greu, deoarece au schimbat şi antrenorul. Îl cunosc destul de bine pe Flavius Stoican, sunt şi acei jucători care au trecut prin curtea Universităţii şi care vor probabil să demonstreze că meritau să rămână aici. Tot timpul la Botoşani am avut meciuri destul de grele şi ne-am chinuit cu ei. Suntem dornici să înceapă campionatul, să urcăm în clasament pentru că din punctul meu de vedere nu acesta e locul pe care trebuie să fim", a afirmat Nistor.

Universitatea Craiova va întâlni formaţia FC Botoşani, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20:00, într-o partidă din cadrul etapei a 22-a a Superligii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
10

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
15

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
26

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...