Ionut Atodiresei: Mizam pe cel putin 1500 de spectatori

Interviu. Vedeta K1 Ionut Atodiresei, organizatorul galei Pitbull Chalenge de vineri spune ca se asteapta la mult mai multi spectatori comparativ cu gala de anul trecut. Cat priveste meciurile, Pitbullul afirma ca meciurile vor fi echilibrate, cel mai asteptat meci fiind cel dintre botosaneanul Felix Alexoaie si bucuresteanul Gabriel Bolos.

Cate meciuri vor fi?

Sunt programate sase meciuri plus unul in deschiderea galei, in care vor lupta doi botosaneni. Vor fi veni luptatori foarte bine pregatiti de la cluburi din Bucuresti, Galati, Falticeni, Oradea si din Botosani. Vor fi doua meciuri la categoria grea, doua la cartegoria 75 de kilograme si cate unul la categoriile 63 si 86 de kilograme. Al saselea meci al galei va fi si cel mai asteptat deoarece in ring va urca botosaneanul Felix Alexoaie. El il va intalni pe Gabriel Bolos din Bucuresti.

Sunt si luptatori foarte cunoscuti?

Este foarte greu sa aducem la Botosani luptatori foarte cunoscuti. Luptatori precum Morosanu sau Ghita lupta in circuitul international si in gale mult mai mari. In plu pentru a-i aduce trebuie si adversari puternici din strainatate, iar asta inseamna cheltuieli destul de mari.

Vei urca in ring?

Nu. Nu pot sa lupt intr-o gala pe care o organizez eu. Ce adversar ar trebui sa imi aduc? Ar trebui sa aduc un adeversar si sa fac blat ceea ce nu este normal.

Cum ti se pare sala?

Este o sala foarte buna perntru astfel de gale, incap aproape 2000 de oamenii ceea ce este foarte bine. La gala trecuta au fost 1000 de oameni, plus alti care au mai ramas afara. De aceasta data mizam pe cel putin 1500 de spectatori.

Cat vor costa biletele?

Va fi 30 de lei in zona VIP, in apropierea ringului, 20 de lei in primele randuri din sala si 10 lei in restul salii. Sunt preturi accesibile pentru cei care vor sa vada un spectacol si speram sa vina cat mai multa lume.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...