INTERVIU | Vlad Moisa, botosaneanul din Nationala Romaniei de Volei: "Vrem la Olimpiada"

INTERVIU | Vlad Moisa, botosaneanul din Nationala Romaniei de Volei: "Vrem la Olimpiada"
Putini iubitori de volei stiu ca Botosaniul are un reprezentant de baza in Nationala Romaniei. Numele lui este Vlad Moisa, are 22 de ani si evolueaza pentru clubul de volei Ceahlaul Piatra Neamt.

Vlad a reusit performanta de a se califica în semifinala Ligii Europene la volei masculin cu Romania. Inainte de a pleca, a acceptat sa discute cu reporterul Sport.Botosani.Ro.

Sport.Botosani.ro : Ce reprezinta voleiul pentru Vlad Moisa?

Moisa Vlad : Nu stiu ce as putea sa spun ca reprezinta, dar pot sa-ti spun ca fac sportul asta din toata inima si vad ca prin munca sau talent, acum depinde, facand volei poti avea o viata mai usoara in care sa nu duci lipsa de ceea ce-ti doresti.


"Ii multumesc domnului Florin Turcanu"

Sport.Botosani.ro - Care a fost primul club la care ai evoluat ?

Moisa Vlad: Am inceput sa joc volei de pe la varsta de 6-7 ani. Am jucat la juniori la CSS Botosani, mini volei, juniori 3, juniori 2, dupa care am fost un an de zile la Centrul National Olimpic desfasurat la Dej si dupa asta am semnat la Lps Piatra Neamt, urmand sa joc 2 ani de juniori 1 plus 2 ani de seniorat.

Sport.Botosani.ro – Cum te-ai apucat de volei ?

Moisa Vlad : M-am apucat sa joc volei datorita lui Florin Turcanu, Dumnezeu sa-l odihneasca! Celui care ii multumesc din tot sufletul ca m-a crescut de mic si a avut toata rabdarea din lume cu mine si datorita lui am ajuns sa fac volei de performanta!

Sport.Botosani.ro - Ce performante ai cu Ceahlaul Piatra Neamt?

Moisa Vlad : Am fost vicecampioni si finalisti ai Cupei Romaniei doi ani la rand in perioada 2007-2008 si 2008-2009 si in perioada 2009-2010 am ocupat locul 3 in campinat luand doar medalia de bronz.

Citeste interviul complet pe Sport.Botosani.Ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
80

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
107

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
170

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...