Interviu la minut cu Ionuț Vamanu, noul "star" de la CSM Botoșani!

Interviu la minut cu Ionuț Vamanu, noul "star" de la CSM Botoșani!

CSM Botoșani a bifat o nouă lovitură pe piața transferurilor. După Claudiu Lazurcă și Cosmin Bidașcă, doi dintre cei mai buni juniori din handbalul românesc, conducerea echipei a reușit să transfere un alt viitor „star”, Ionuț Vamanu, venit de la rivala Poli Iași.

Rep: De ce ai ales CSM Botoșani?
Ionuț: Am ales echipa din Botoșani datorită proiectului si nivelul la care este aceasta echipa. Consider că aș putea creste în valoare datorită lotului din care fac parte jucatori cu o mare experiență.

Rep: Care sunt obiectivele tale, atât pe termen scurt, adică sezonul ăsta, cât și pe termen lung, adică în cariera ta?
Ionuț: Obiectivele mele, pe termen scurt, sunt să evoluez cât mai bine în tricoul echipei din Botoșani pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor, iar pe termen lung, principalul obiectiv este să ajung să evoluez în Liga Zimbrilor.

Rep: Cum ți se pare echipa Botoșaniului, având în vedere că te-ai "duelat" deja cu ei în acest sezon?
Ionuț: Echipa Botoșaniului este o echipă care este foarte greu de învins datorită nucleului echipei, din care fac parte atât jucatori cu mare experiență, cât și jucători tineri de mare valoare.

Rep: Care crezi că este cea mai mare calitate a ta, în teren?
Ionuț: Din punctul meu de vedere, principala mea calitate este viteza.

Rep: Ai înscris de 8 ori împotriva noii tale echipe, te gândeai atunci că vei trece în tabăra rivală?
Ionuț: La acel moment nu mă gândeam că în viitor voi face parte din echipa Botoșaniului, deoarece pe moment îmi doream sa îmi ajut echipa să scoată un rezultat pozitiv.

Rep: Ai vreun mesaj pentru suporteri?
Ionuț: Îi aștept în număr cât mai mare la sală pentru a ne susține în atingerea obiectivelor.
 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
357

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
619

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...