Incidente grave la Romania - Ungaria: batrani si copii, snopiti in bataie de fortele de ordine - FOTO

Incidente grave la Romania - Ungaria: batrani si copii, snopiti in bataie de fortele de ordine - FOTO

 Un suporter român plin de sînge priveste socat catre un scaun care zboara din tribune  gsp.ro

Mai multi suporteri romani au cazut prada fortelor de ordine in timpul meciului cu Ungaria. Fortele de ordine nu au avut mila si au impartit pumni si picioare in stanga si in dreapta.

Angajatii firmei de paza au intrat in forta in grupul de suporteri de la Peluza Nord, dupa ce din aceasta zona au fost aruncate mai multe petarde.

Interventia in forta a facut ca in mijlocul conflictului sa fie prinsi si multi oameni nevinovati, batrani si copii. Acestia au fost batuti cu bestialitate pana au fost umpluti de sange.

Unul dintre suporterii care a fost bătut cu bestialitate de anngajaţii BGS este Alex T., fan al Universităţii Cluj, care a venit la Bucureşti alături de fiica sa. În vârstă de 38 de ani, relatările acestuia sunt cu adevărat dramatice.


(Foto: Prosport)

"Am venit de la Cluj cu fiica mea de 14 ani să văd un meci de fotbal, să văd o echipă de români. Am stat liniştit la meci. Când au izbucnit acele incidente, cei de la BGS ne-au bătut la rând. Au bătut copii, femei, bătrâni, n-au ţinut cont de nimic. Au dat cu spray lacrimogen şi au intrat peste noi. Eu am căzut şi m-au lovit cu bestialitate sub ochii fiicei mele, mi-au spart capul. Eu sunt bolnav de inimă, eu am plătit bilet la meci să văd un spectacol. Am stat liniştit, n-am provocat incidente. Eu mi-am văzut de treabă, n-am venit la meci să fac scandal. Când am fost la ambulanţă, n-au vrut să mă coasă. Mi-au aplicat un bandaj şi mi-au dat drumul. Acum, trebuie să ajung la spital, că am nevoie de cel puţin 7 copci", a declarat pentru ProSport suporterul bătut cu bestialitate de angajaţii BGS.


(Foto: Prosport)

In cele din urma, fortele de ordine au evacuat o parte din suporterii aflati in Inelul 1 de la Peluza Nord.

De la statia de amplificare s-au facut apeluri pe durata primei reprize ca fanii sa nu mai arunce cu petarde pentru ca Romania risca sa aiba terenul suspendat.

Romania si Ungaria au remizat, scor 1-1, golurile fiind reusite de Rusescu si Dzsudzsak.


(Foto: Prosport)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

astăzi, 20:15
7

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
28

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
27

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...