Încă un transfer la FC Botoșani! Un fundaș central din străinătate a semnat cu echipa lui Andone!

Echipa din Botoșani a fost foarte activă în această perioadă de mercato. FC Botoșani joacă astăzi primul meci oficial al anului, acasă cu CFR Cluj, în Superligă.

Încă un transfer la FC Botoșani! Un fundaș central din străinătate a semnat cu echipa lui Andone!

FC Botoșani, ultima clasată din Superligă, a anunțat transferul fotbalistului român Daniel Celea, ultima dată în Cipru, la Nea Salamina.

”FC Botoșani anunță transferul fundașului central Daniel Celea, care a evoluat, ultima dată, pentru ciprioții de la Nea Salamina Famagusta. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul crescut de către ACSO Filiași a mai trecut pe la Sporting Roșiori, UTA Bătrâna Doamnă, Pandurii Târgu-Jiu, CS Mioveni, Sepsi OSK, LKS Lodz (Polonia) și Chindia Târgoviște”, au transmis reprezentanții FC Botoșani.

Profesionist, serios, dar cu contractul reziliat în Cipru

Transferat în vară la Nea Salamina în Cipru, fundașul Daniel Celea era de zilele trecute fără echipă, după ce gruparea din Insula Afroditei i-a reziliat contractul, scrie gsp.ro.

”Îi mulțumim lui Daniel pentru profesionalismul și seriozitatea pe care le-a arătat ca fotbalist al echipei noastre”, a scris Nea Salamina pe site-ul oficial.

Ciprioții au publicat și mesajul de adio al fundașului român, cel care și-a rupt clavicula în august și a fost operat ulterior cu succes:

”Vreau să le mulțumesc minunaților suporteri, cei mai fanatici din Cipru, fanii lui Nea Salamina! A fost o plăcere să vă aud cum ne-ați sprijinit meci de meci și cum ne-ați împins practic din peluze. Sunteți cei mai buni!”.

FC Botoșani joacă duminică primul meci oficial al anului, acasă cu CFR Cluj în Superligă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
463

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
150

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...