Încă o pierdere pentru FC Botoșani: Alessio Carlone și-a anunțat retragerea la doar 24 de ani!

Încă o pierdere pentru FC Botoșani: Alessio Carlone și-a anunțat retragerea la doar 24 de ani!

FC Botoșani a mai pierdut un jucător. După Duganzic, Ofosu și Cimpanu, un alt jucător din flancul ofensiv a fost nevoit să o părăsească pe FC Botoșani. Și nu doar pe formația locală, ci întreaga carieră de fotbalist a lui Alessio Carlone s-a terminat.

Crescut de Genk, Carlone este nevoit să renunțe la fotbal din cauza unei problemele la inimă. Acesta suferă de ARVC, o boală rară care afectează ventriculul drept și care dereglează ritmul de bătăi al inimii.

Astfel, la doar 24 de ani, jucătorul a anunțat pe social media că este nevoit să renunțe la cariera de jucător.

"Pe 3 septembrie mi-a sunat telefonul. A fost un apel care mi-a schimbat radical viața. Cel mai mare coșmar mi-a devenit realitate. Doctorul mi-a spus că am o afecțiune genetică la inima numită ARVC și că trebuie să îmi închei cariera de fotbalist. Am avut multe provocări în viața mea, dar asta este cea mai mare. Cariera mea de jucător e gata, a fost scurtă, dar frumoasă. Fotbalul m-a făcut persoana de azi”, a scris Alessio pe pagina sa de socializare.

La finalul discursului, Alessio le-a mulțumit tuturor celor ce i-au fost alături în carieră, după care a adăugat un mesaj:. "Bucurați-vă de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul".

Carlone a ajuns la Botoșani de la Poli Iași, în ianuarie. În sezonul trecut a avut evoluții bune în tricoul echipei locale și ar fi putut profita de plecările din echipă pentru a fi titular. Însă, în acest sezon nu a evoluat nici măcar un minut.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: SPAIME. De Claudia Mitră

Sâmbătă, 12 Iunie 2021
130

Orele serii aduc o nouă poezie în paginile publicație noastre. Le selectăm aleatoriu, indiferent dacă vin de la poeți cu nume sau doar de la cei care doar încearcă să-și exprime se...

CSM Botoșani a reușit prima afacere a verii! A dat un jucător, la schimb cu doi, de la rivală

Sâmbătă, 12 Iunie 2021
203

CSM Botoșani și CSU Suceava au realizat prima afacere a verii. Elod Szasz va face pasul către CSU Suceava, după doar un sezon la CSM Botoșani.Pivotul a fost nemulțumit de retrogradarea echi...

Un nou medic specialist la Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani

Sâmbătă, 12 Iunie 2021
1828

Spitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani are începând din această lună un medic specialist nou.Este vorba de Carmen Ștefania Olariu, medic pneumol...