Inca o medalie pentru ROMANIA! Botosaneanca Bianca Molie, argint la Campionatele Europene de Haltere de la Tel Aviv!

Inca o medalie pentru ROMANIA! Botosaneanca Bianca Molie, argint la Campionatele Europene de Haltere de la Tel Aviv!
Sportiva botosaneanca Bianca Molie, sponsorizata de Electroalfa, a cucerit medalia de argint la stilul smuls, cu 105 kg, miercuri, în limitele categoriei 69 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Tel Aviv (Israel).

Molie a fost devansată în clasament de Dina Sazanaveț (Belarus), 115 kg, locul al treilea fiind ocupat de Nadia Mironiuk (Ucraina), cu 104 kg, anunta agentia Agerpress.ro.

La stilul aruncat, Molie s-a clasat pe locul 5, cu 120 kg. Sazanaveț a luat aurul, cu 130 kg, argintul a revenit bulgăroaicei Milka Maneva, cu 125 kg, iar bronzul a fost adjudecat de Mironiuk, cu 123 kg.

La total, Sazanaveț a ocupat primul loc, cu 245 kg, pe locul secund s-a clasat Maneva, cu 228 kg, a treia a fost Mironiuk, cu 227 kg, Molie a încheiat a patra, cu 225 kg.

La Europenele din Israel, România are până acum un bilanț de două medalii de aur, prin Florin Croitoru (cat. 56 kg, smuls și total), și patru medalii de argint, trei cucerite de Loredana Toma (cat. 58 kg) și una de Bianca Molie (cat. 69 kg, stilul smuls).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
264

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
326

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
737

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...