Inca o infrangere

Gruparea fanion a judetului a suferit in aceasta seara a cincea infringere consecutiva in turnel din Turcia in fata prim-divizionarei Unirea Urziceni cu scorul de 1 la 4.

Pentru FC Botosani au jucat Prisaca, Ciobanu, Kano, Acsinte, Cilean,Vasvari, Stefoi, Sitaru, Simao, Kone, Bordeanu, Cornea, Ursu, Filip, Gutu, Ciornei si Vatafu.

Singurul gol al fanionului botosanean a fost reusit de Stefoi in minutul 12 in timp ce Unirea Urziceni a marcat prin Bilasco, Mara, Apostol si Stancu din penalty, in minutele 4, 13, 18 si 55.

Lotul FC Botosani va ajunge in localitate sambata, 16 februarie.

Pentru perioada urmatoare stafful tehnic a pregatiti doar antrenamente tactice pentru a pregati startul returului de campionat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
286

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
429

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
566

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...