IMPRESIONANT! Un botosanean a fost provocat de Tosca sa-l desenze pe Xavi! Fostul star al Barcelonei s-a fotografiat cu tabloul! VIDEO

IMPRESIONANT! Un botosanean a fost provocat de Tosca sa-l desenze pe Xavi! Fostul star al Barcelonei s-a fotografiat cu tabloul! VIDEO
Botosaneanul Ionut Costache, micul artist care a desenat aproape toti jucatorii din Liga 1, a fost provocat de stelistul Alin Tosca sa realizeze un tablou cu fostul capitan al celor de la Barcelona, Xavi Hernandez.

"Ionut, iti multumesc mult pentru desen si te provoc sa-l desenezi pe Xavi. Iti doresc succes in seria pe care o incepi", i-a spus Alin Tosca lui Ionut Costache.

16 ore a durat portretul cu Xavi realizat de Ionut, iar munca sa a fost filmata si postata pe Youtube. Micul artist a trimis portretul in Qatar, acolo unde joaca in prezent Xavi, la formatia Al Sadd.

Cu un palmares impresionant, castigand Cupa Mondiala, Campionatul European x 2, Liga Campionilor X 4, Campionatul Spaniei x 8, Cupa Spaniei x 4, Supercupa Spaniei x 7, Cupa Mondiala a Cluburilor x 3, Supercupa Europei x 2, Jucatorul Anului in 2008, Jucatorul Anului in Spania in 2005, Xavi Hernandez a primit tabloul venit de la Botosani si s-a fotografiat cu acesta.

Ionut Costache a desenat toti jucatorii din echipa nationala a Romaniei, toti jucatorii de la Steaua, CSMS Iasi si FC Botosani, dar si jucatori de la Dinamo, CFR Cluj, Craiova sau actori celebri si cantareti.
 

(Gnohere-Dinamo si Ionut Costache)
 

 

Spune-ne opinia ta