Il Luce vrea sa-l bata pe Guardiola: "Vreau Barca in SuperCupa Europei!"

Il Luce vrea sa-l bata pe Guardiola: "Vreau Barca in SuperCupa Europei!"
Mircea Lucescu a declarat, miercuri seara, ca ar vrea ca adversara in Supercupa Europei formatia FC Barcelona, care urmeaaza sa intalneasca, la 27 mai, in finala Ligii Campionilor, gruparea Manchester United.

"As vrea cu Barcelona. Ar fi anul Barcelonei si cred ca-l merita", a spus Lucescu, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean.

Mircea Lucescu a precizat ca finala Cupei UEFA, cu Werder Bremen, a fost un meci dificil.

"La sfarsitul unui astfel de meci nu poti sa spui decat: «Sunt fericit si multumesc tuturor celor care ne-au ajutat sa castigam acest trofeu, de la presedintele nostru, la club, la staff-ul tehnic si nu in ultimul rand la jucatori, care sunt cei mai importanti".

"A fost un meci dificil, l-am pregatit cu atentie, am avut in fata o echipa foarte important care nu intamplator a eliminat sau a avut rezultate foarte bune in principal cu echipe italiene, Inter, Milan, Udinese. Stiam ca o sa avem de jucat cu o echipa foarte puternica din punct de vedere fizic, important era sa nu le dam posibilitatea sa joace mingea, sa nu ajunga in careul nostru".

"Cred ca am reusit sa ne mentinem controlul jocului, mai ales in prima repriza, am reusit sa marcam, dupa care a fost acea greseala a lui Pyatov care a facut ca intreaga aparare sa se retraga si nu a mai continuat acelasi joc ofensiv, combinativ, care i-a pus in mare dificultate pe adversarii nostri", a explicat tehnicianul roman.

Sahtior - Werder 2-1 Il Luce, imparatul Bosforului!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
2

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
24

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
61

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...