Iftime schimbă un titular la FC Botoșani, chiar înainte de meciul cu Rapid!

Valeriu Iftime a anunțat că FC Botoșani a pierdut ultimele partide din cauza portarului, așa că acesta o să fie schimbat.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a anunțat că portarul Eduard Pap (30 de ani) va fi înlocuit.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, FC Botoșani a anunțat oficial transferul portarului Giannis Anestis. Transferul venea la doar câteva zile după o greșeală făcută de Eduard Pap în meciul cu Dinamo.

„În ultimele meciuri Botoșaniul a pierdut pe mâna portarului”

Acum Valeriu Iftime a anunțat că FC Botoșani a pierdut ultimele partide din cauza portarului, așa că acesta o să fie schimbat. Eduard Pap, titularul din poarta lui FC Botoșani, a greșit în meciul cu Dinamo, scor 2-2. La 0-0, el a ieșit greșit la o minge lungă aruncată în careu și a respins până la Selmani. Atacantul lui Dinamo a profitat și a marcat, potrivit gsp.ro.

”Știi cum e? De câteva săptămâni tot visez meciul când ne relansăm. Este adevărat că nu e cel mai ușor meci cu Rapidul. Eu sper mult. Am jucat bine, dar am avut neșansă la ultimele meciuri. Cu speranță și multă muncă o să fie un meci câștigător pentru FC Botoșani. Vă dați seama că după toate rezultatele noastre, Mailat care mă salva sezonul trecut... În ultimele meciuri Botoșaniul a pierdut pe mâna portarului. Cu Dinamo, cu Galați.  Îmi pare rău să spun asta, pe Edi (n.r. portarul Eduard Pap) l-am apreciat mult, dar e într-o perioadă proastă. Sper că noul portar pe care l-am adus e bun”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

FC Botoșani joacă astăzi cu Rapid, în etapa cu numărul 12 a Superligii. Meciul se va disputa de la ora 18:15.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...

Părintele Negoiță, despre cum se face corect o pomană pentru morți. „Puțin, cu suflet și e destul!”

astăzi, 10:49

Preotul Paul Iulius Negoita a abordat semnificația pomenilor făcute pentru persoanele decedate, subliniind că acestea nu sunt destinate să „hrănească” fizic morții, ci sunt mai degr...

Tânărul fermier din Botoșani care duce mai departe tradiția familiei: ”Pasiunea a venit de la bunicul meu, un respectat inginer!” (Foto)

astăzi, 09:04

Tânărul provine dintr-o familie de agricultori. Bunicul său a fost inginer agronom, tatăl, chiar dacă este profesor de sport, la bază a fost tehnician veterinar, iar Gabi a studiat Agricult...