Iftime s-ar alia (și nu prea) cu Pițurcă pentru a salva Steaua. ”M-aș duce investitor, dar nu mă duc, dar m-aș duce!”

Valeriu Iftime a ajuns în prim-planul investitoilor din fotbalul românesc în urmă cu 10 ani. Atunci când FC Botoşani a ajuns pe prima scenă în premieră.

De atunci, moldovenii au avut şi performanţe demne de laudă, ajungând de două ori în play-off şi în cupele europene. Doar că vremurile de glorie au cam apus. Iar acum retrogradarea este o ameninţare reală pentru trupa antrenată în prezent de Dan Alexa.

Finanţatorul celor de la FC Botoşani a şi spus că în cazul în care echipa ajunge în Liga 2, el se va retrage din punctul de vedere al suportului pe care îl acordă.

Însă asta nu înseamnă că nu ar mai investi la o altă echipă din fotbalul nostru. Iar surpriza a venit de curând.

După ce Victor Piţurcă a spus că ar fi interesat „să dea viaţă” unei asocieri cu Steaua, Valeriu Iftime a anunţat că ar fi dispus să i se alăture, scrie playsport.ro.

Intenţie dezvăluită

”E, na, Steaua nu a murit. Dacă o face domnul Victor Pițurcă poate mă aliez cu el, chiar dacă nu a fost fotbalistul meu preferat. Investitor la Steaua sună interesant. Eu am fost stelist, am iubit continuu Steaua, așa că… Nu știu dacă m-aș duce mâine, dar… Nu se supără domnul Gigi Becali, nu are el răutăți din astea. Dânsul e un om bun. Mă prețuiește și mai tare pentru că dânsul ține la acest nume Steaua, fie el FCSB sau CSA. La Steaua m-aș duce investitor, dar nu mă duc, dar m-aș duce”, a declarat omul de afaceri la Fanatik.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două stagii și o rezidență, oferite în acest an de Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:41

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2024: - un...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...