Iftime încă se gândește la un nou patron pentru FC Botoșani: ”Nu găsesc pe cineva să țină echipa în Liga 1!”

Valeriu Iftime, patronul clubului, a declarat în repetate rânduri că ia în calcul renunțarea la echipă, iar planurile omului de afaceri nu s-au schimbat.

Iftime încă se gândește la un nou patron pentru FC Botoșani: ”Nu găsesc pe cineva să țină echipa în Liga 1!”

   Foto: iamsport.ro

FC Botoșani a a strâns patru înfrângeri și două victorii în acest sezon, ocupând poziția a 14-a în clasament, cu doar 6 puncte.

Valeriu Iftime, patronul clubului, a declarat în repetate rânduri că ia în calcul renunțarea la echipă, iar planurile omului de afaceri nu s-au schimbat, mai ales că acesta a devenit și noul președinte al Consiliului Județean Botoșani în urma alegerilor.

În cadrul unei discuții cu iAMsport.ro, Iftime a vorbit despre transferul pe care îl mai dorește, obiectivul pentru noul sezon, dar și dorința sa de a găsi un patron potent financiar să o preia pe FC Botoșani.

”O să văd ce jucători mai vin. Insist pe un vârf de atac. Evitarea retrogradării au obiectiv 6-7 echipe. Având în vedere și istoricul de anul trecut, evitarea retrogradării este un obiectiv mai mult decât asumat. Eu credeam înainte de meciul de la Cluj că puteam termina în primele 6-7 echipe, dar am învățat o lecție de fotbal. Sunt un pic în derută, dar Liviu zice că e un accident și se repară.

 (n.r. Încă vreți să renunțați la echipă?) Da. Dar botoșănenii au nevoie de fotbal, problema e că nu găsesc pe cineva să țină echipa în Liga 1, să investească. Așa cum suntem noi acum, suntem condamnați să avem un buget anual de 6 milioane de euro. Există o mare problemă, sper să demarăm lucrările pentru noul stadion. Cu un stadion nou în nordul Moldovei, cu o echipă care produce un anumit spectacol, sper să o mai ducem o perioadă bună. Până când cineva va veni să investească la un moment dat. Nu văd un jucător bun care să facă istorie la Botoșani, toți care au o ofertă bună vor să plece.

 (n.r. Nu i-ați mai vândut de mult pe cineva lui Gigi Becali...) Ar cam fi momentul, dar să intre și ei în grupele Europa League!”, a declarat Valeriu Iftime, pentru iAMsport.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...