Iftime face praf naționala: „Să nu o luăm razna să credem că avem o echipă națională extraordinară. Calificarea e norocoasă!”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, ultima clasată în SuperLiga, crede că România s-a calificat datorită norocului la EURO 2024.

Iftime face praf naționala: „Să nu o luăm razna să credem că avem o echipă națională extraordinară. Calificarea e norocoasă!”

   Foto: gsp.ro

România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Cu minimum o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024.

Iftime nu a fost impresionat nici de victoria cu Israel, 2-1, care ne-a asigurat biletele pentru Germania. De asemenea, el spune că nu are încredere că naționala se va descurca la Campionatul European, arată gsp.ro.

Valeriu Iftime: „Calificarea e norocoasă”

„Calificarea e un lucru extraordinar pentru fotbalul nostru. Eu repet și spun că e o calificare norocoasă. Echipa noastră nu are o valoare atât de bună încât să avem încredere că la viitorul Campionat European o să facem o figură acolo. Una peste alta, e o mare realizare că ne-am calificat. Noroc, cu ghilimelele de rigoare, de război. Altfel, lucrurile erau mai complicate. E bine că ne-am calificat, un lucru foarte fain, dar să nu o luăm razna acum să credem că avem o echipă națională extraordinară. Asta e opinia mea. Pușcaș a dat un gol, dar asta nu înseamnă că și-a salvat toate celelalte prestații. Dar, trebuie să ne bucurăm acum, că suntem la un Campionat European și mulți români care iubesc fotbalul sunt fericiți astăzi și nu doar astăzi. Dar hai să nu fim atât de euforici că avem o echipă extraordinară, că antrenorul a făcut minuni, că Pușcaș... Eu nu cred în astea. A existat doar o conjunctură favorabilă pentru națională. O grupă foarte, foarte slabă”, a declarat Iftime, potrivit Sport.ro.

„Meciul cu Israel nu e elocvent”

Iftime a continuat în aceeași notă: „Dacă batem Elveția, îmi schimb părerea! Dacă batem, avem o echipă bună, dacă nu, rămân la părerea mea. Dacă meciul ăsta îl salvează pe domnul Burleanu și îl face mare președinte, atunci eu sunt amețit complet. Elveția e o echipă bună, dar nu de speriat. E o echipă care era pretendentă la primul loc în grupă. Dacă noi îi batem la noi acasă înseamnă că suntem o echipă bună. Chiar vreau să văd asta. Din păcate, meciul cu Israel nu e deloc elocvent având în vedere în ce situație se află țara și programul încărcat pe care l-a avut în preliminarii”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...