Iftime a rămas mască atunci când a auzit ce a declarat Fraisl în presa din Austria: „Poate e o eroare de traducere”

Iftime a rămas mască atunci când a auzit ce a declarat Fraisl în presa din Austria: „Poate e o eroare de traducere”

Lui Valeriu Iftime nu i-a venit să creadă ce a declarat Martin Fraisl, fostul portar al celor de la Botoșani, pentru presa din Austria.

Fraisl, în prezent în Germania, la Sandhausen, a spus că a fost ”amenințat” de președintele celor de la Botoșani, Cătălin Anton. Iftime nu acceptă acest lucru și vrea să creadă că ar fi vorba despre o eroare de traducere a interviului.

Valeriu Iftime: „Poate e o eroare de traducere”

„Nu am văzut, ce a zis? Care președinte? Președinte e Cătălin Anton, nu cred că a făcut așa ceva. Nu cunosc să fie un asemenea comportament la noi la echipă, dar o critică e bună. Poate e o eroare de traducere. El este un băiat excepțional, chiar a spus că el nu poate să ia bani într-o țară dacă nu știe limba. Când a plecat, a recomandat portarul austriac care este acum la noi. (n.r. - Hidajet Hankic). Știu că a dat un interviu în urmă cu ceva timp și a spus că țara e urâtă. E clar că nu ne putem compara cu orașele din Austria și Germania”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Ce a declarat Martin Fraisl

Goalkeeper-ul de 27 de ani care evoluează în a doua ligă germană a povestit jurnaliștilor austrieci că președintele clubului punea presiune imensă pe fotbaliștii echipei.

„În timpul unui meci, fundașii noștri centrali s-au insultat cumplit și s-au jignit, iar după meci au mers împreună acasă și erau cei mai buni prieteni. Astfel de lucruri se întâmplă în această țară. Președintele ne amenința deseori, dacă nu câștigam meciurile”, a spus Fraisl, pentru publicația Spox.

Austriacul a explicat că atitudinea conducătorilor din fotbalul românesc nu este deloc una sănătoasă și corectă.

Acesta este cel mai slab jucător care a fost vreodată la club.' O asemenea frază din gura unui președinte de club e greu de imaginat. Dar în România, abordarea este cu totul alta. Nu era vorba despre mine, dar se întâmplă”, a mai zis portarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O asociație din Botoșani angajează, se cer studii medii, vechime și permis categoria B!

astăzi, 14:50
117

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 13.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă ...

Val de aer polar peste România, la sfârşitul primăverii. De când se mai încălzeşte vremea

astăzi, 14:19
153

Alina Şerban, meteorolog ANM, a prezentat luni prognoza meteo actualizată pentru perioada următoare."Un front atmosferic rece a traversa teritoriul țării noastre și a determinat o scăd...

Astăzi a început evaluarea națională pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a!

astăzi, 14:03
42

Începe evaluarea națională la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023 - 2024. Peste 500.000 de elevi vor participa la această evaluare a competențelor, potrivit...