Ianis Hagi înscrie la două minute de la debutul la Racing Genk! Video

Ianis Hagi înscrie la două minute de la debutul la Racing Genk! Video

Fotbalistul român Ianis Hagi a marcat în primul său meci oficial în tricoul formaţiei Racing Genk, el înscriind vineri seara golul victoriei în partida câştigată de campioana en titre cu scorul de 2-1 (0-1) pe teren propriu cu Kortrijk, în prima etapă a campionatului Belgiei.

Hagi a fost introdus în teren abia în minutul 74 în locul suedezului Benjamin Nygren și nu a avut nevoie decât de două minute pentru a înscrie golul de trei puncte printr-un şut puternic de la aproximativ 8 metri.

Racing Genk a fost condusă la pauză de Kortrijk prin golul înscris de Julien De Sart în minutul 13. Golul egalizator al campioanei Belgiei a fost marcat de Benjamin Nygren (minutul 50).

Fotbalistul Ianis Hagi s-a transferat la 12 iulie de la FC Viitorul la Racing Genk, el semnând un contract valabil până în 2024 cu actuala deţinătoare a tilului în Belgia.

"Ce intrare și-a făcut!", a scris publicația HLN, în timp ce Vi.nl a titrat: "Ianis Hagi și-a demonstrat imediat valoarea pentru Genk vineri seară. Supertalentatul jucător român a ajuns aici după transferul de la FC Viitorul și a intrat chiar în meciul de debut al sezonului, marcând golul victoriei la prima atingere de minge".

Turcii de la Sporx l-au lăudat și ei pe fostul jucător al Viitorului: "Ianis Hagi marchează de 3 puncte în două minute!", a scris publicația citată, care a ținut și un LIVE TEXT la meci.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
126

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
379

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
68

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...