Iancu: Ma simt umilit!

Iancu: Ma simt umilit!

 MARIAN IANCU  

Infrangerea clara suferita de FC Timisoara in fata celor de la VfB Stuttgart, in play-off-ul pentru Liga Campionilor, l-a facut pe patronul banatenilor, Marian Iancu, sa se simta umilit.

"M-am simtit umilit dupa acest meci. Eu asta nu suport, umilinta, e mai bine sa mergem acolo unde nu vom fi umiliti", a spus Iancu, dupa meci.

Iancu considera ca doar doi sau trei jucatori de la FC Timisoara au valoare de Liga Campionilor.

"Nu suntem pregatiti, asta e valoarea noastra, trebuie sa o recunoastem. Poti sa intinzi coarda pana la o limita, iar la noi asta a fost limita. Avem doar 2-3 jucatori care pot merge mai departe, dar multi dintre ei au fost depasiti complet de nivel. Si-au aratat limita morala, tactica si de talent. Au aratat care le e limita, sunt 5-6 dintre ei total limitati, in timp ce noi vrem in grupele Ligii Campionilor", a mai spus Iancu.

FC Timisoara a fost invinsa marti seara pe teren propriu, scor 0-2, de VfB Stuttgart, in prima mansa a play-off-ului pentru Liga Campionilor.

Mansa retur va avea loc saptamana viitoare, in Germania.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
180

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
143

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1143

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...