Hermannstadt – FC Botoșani, mâine de la ora 17:00

Hermannstadt – FC Botoșani, mâine de la ora 17:00

   sursa: www.facebook.com/fcbotosani

Hermannstadt – FC Botoșani este primul din cele trei meciuri care se joacă sâmbătă, 10 august, în Superligă.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!

Echipa antrenată de Marius Măldărășanu nu a avut un start prea bun în acest sezon de Superligă reușind să bifeze două remize și două înfrângeri.
Sibienii sunt pe ultimul loc în clasament cu doar două puncte acumulate.
Sezonul trecut, Hermannstadt a avut un parcurs foarte bun pe teren propriu, cu zece victorii, opt remize și doar două înfrângeri. Sibienii au avut a doua cea mai bună defensivă acasă la finalul sezonului regular. Paraschiv, golgheterul lui Hermannstadt din sezonul trecut, a plecat de la echipă în această vară.

În primele două etape, FC Botoșani a pierdut la limită. În meciul de acasă cu Oțelul a condus cu 2-1, dar a cedat toate punctele, iar la Iași botoșănenii au fost învinși de golul lui Bordeianu.
FC Botoșani este pe locul 13 în clasament, cu un total de trei puncte.
Până la începutul sezonului, FC Botoșani a avut o serie de cinci victorii consecutive. Două au fost obținute cu Mioveni, în barajul pentru menținerea în Superligă, celelalte trei în partide amicale.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Hermannstadt şi FC Botoşani s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 14 ori, de două ori au câştigat sibienii, de şase ori s-au impus cei de la FC botoșani, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din Superligă a fost în etapa a cincea a play-out-ului sezonului anterior, FC Hermannstadt-FC Botoşani, scor 1-1.

Hermannstadt - FC Botoşani se va disputa mâine, 10 august, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

astăzi, 20:08

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

astăzi, 19:40

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

astăzi, 19:17

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...