Handbaliștii suceveni vin sa joace la Botoșani, in Liga Națională! Derby cu HC Vaslui!
SPORT

Handbaliștii suceveni vin sa joace la Botoșani, in Liga Națională! Derby cu HC Vaslui!
Echipa de handbal de prima liga, CSU Suceava, va juca în Sala “Elisabeta Lipa" din Botosani meciul cu HC Vaslui, programat vineri, incepand cu ora 18.00, in cadrul etapei a 6-a a Ligii Nationale de handbal masculin.

Motivul mutarii este faptul ca Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a intrat într-un proces de modernizare, care prevede renovarea tavanului si inlocuirea suprafetei de joc. Lucrarile la sala din Suceava se ridica la suma de 330.000 de lei si vor dura aproximativ doua saptamani, scrie GazetaSV.ro.

Pentru meciul de vineri, conducerea echipei din Suceava va pune gratis la dispozitia suporterilor doua mijloace de transport pentru deplasarea la Botosani.

Intrarea spectatorilor la partida de vineri din sala “Elisabeta Lipa" va fi gratuita. Inaintea acestui meci, HC Vaslui ocupa locul 5 cu 12 puncte, in timp ce sucevenii sunt pe locul 9, cu 6 puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
461

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...