Grozavu știe de ce a pierdut cu Steaua: "Jucătorii noștri s-au plâns că-i omorâm la antrenamente. Noi lucrăm cu disc de 8 kg, ei lucrează cu haltere de 40 de kg" - VIDEO

Grozavu știe de ce a pierdut cu Steaua: "Jucătorii noștri s-au plâns că-i omorâm la antrenamente. Noi lucrăm cu disc de 8 kg, ei lucrează cu haltere de 40 de kg" - VIDEO
Botosaniul a respirat fotbal toata ziua de vineri si chiar daca suporterii au plecat suparati de la stadion, dupa ce Steaua s-a impus cu scorul de 2-0, fanii au fost multumiti ca au vazut pe viu una dintre favoritele la titlu.

Tehnicianul celor de la FC Botosani, Leo Grozavu, spune ca diferenta in acest meci a fost facuta de pregatirea fizica, dar si de valoarea celor trei fotbalisti care au intrat dupa pauza.

"Ati vazut si dumneavoastra ca diferenta e destul de insemnata. E frumos ca vrem, dar asa cum am spus si la conferinta e important ce aratam. Au fost trei schimbari ale Stelei si trei schimbari ale noastre, cam asta este diferenta. De fiecare data cand pierzi un meci se pot gasit solutii mai bune, celalalt care nu joaca e mai bun decat cel care joaca. Lorand (n.r. Fulop) poate juca 5-10 minute cu Steaua. Dupa 10 minute abia respira. Sunt copii veniti de Liga a III-a si e foarte greu sa sustina efortul. Am vorbit dupa meci cu jucatorii de la Steaua si-mi spuneau ca se lucreaza fantastic din punct de vedere fizic. Jucatorii nostri s-au plang ca-i omoram la antrenamente. Noi lucram cu disc de 8 kg, ei lucreaza cu haltere de 40 de kg. Cam asta e diferenta intre Botosani si Steaua. 32 de kg care conteaza. Nu prea imi place sa pierd, dar asta este, Trebuie sa ne revenim si sa revenim printre muritori.", a spus Leo Grozavu.

Acesta s-a aratat suparat de faptul ca Gabriel Vasvari a fost eliminat si va rata partida urmatoare cu ACS Poli Timisoara, iar FC Botosani sufera pe acel post.

"Asta e marea mea suparare, ca am pierdut un jucator important. Nici nu avem solutii pe acel post. Cucu este in continuare accidentat. Nu l-am avut nici pe Bordeaianu, care sunt convins ca altfel ar fi putut face fata, pentru ca este un jucator care sta de 3 ani la echipa si are un alt nivel de pregatire. A trebuit sa improvizam. Nu am reusit. Diferenta au facut-o jucatorii valorosi. Mi s-a parut ca a intrat si Vasvari imprudent. Nu trebuia sa faca asta, mai ales ca era 0-2. Nu am vazut reluarea.", a incheiat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta