Grecul Kyros Vassaras este noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor! Ce salariu va avea fostul arbitru!

Grecul Kyros Vassaras este noul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor! Ce salariu va avea fostul arbitru!
De ieri, în fruntea arbitrilor români se află pentru prima dată un străin. Nominalizat de conducerea FRF, Kyros Vassaras a fost validat în Comitetul Executiv, în unanimitate, şi-a prezentat pe scurt proiectul pentru CCA şi a vorbit în engleză în timpul şedinţei de la Casa Fotbalului, discursul său fiind tradus de un interpret.

Pachetul său de remunerare nu a fost adus în atenţia CEx. Surse GSP vorbesc despre un salariu lunar între 6.000 şi 8.000 de euro.

"E un venit apropiat de cel pe care l-a avut Alexandru Deaconu", susţine Gabriel Berceanu, directorul de comunicare al FRF, fără să precizeze însă sumele certe. Deaconu cîştiga circa 4.000 de euro pe lună ca şef al CCA.



În plus, Vassaras ar urma să beneficieze de maşină, FRF îi va achita chiria pentru locuinţă şi va suporta două bilete de avion Bucureşti - Atena şi retur în fiecare lună. Cu totul, federaţia va cheltui circa 100.000 de euro pe an cu salarizarea grecului, care, de mîine, la Cheile Grădiştei, va conduce primul său curs de instruire cu "cavalerii" români.

Cum arată noul CCA:

Preşedinte - Kyros Vassaras
Vicepreşedinţi - Patriţiu Abrudan, Alexandru Deaconu
Membri - Dan Berbecaru, Irina Mîrţ, Cristi Nica, Cornel Sorescu

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
2

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
28

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
369

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...