Golofca pus la punct de Gigi Becali, dar mai primeste o sansa: „Era cam vagabond! A dat de bani, toate femeile erau ale lui. I-am mai dat o şansă.”
SPORT

Gigi Becali a decis să-i acorde o ultimă şansă lui Cătălin Golofca la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că din cauza vieţii extrasportive pe care suceveanul a avut-o de la venirea în Capitală, acesta nu a mai reuşit să dea randamentul pe care l-a avut la FC Botoşani. 

Golofca pus la punct de Gigi Becali, dar mai primeste o sansa: „Era cam vagabond! A dat de bani, toate femeile erau ale lui. I-am mai dat o şansă.”

Gigi a spus că i-a interzis lui Golofca să mai iasă inclusiv să ia masa la restaurant, recomandându-i acestuia să mănânce salam în casă!

„Golofca mai are o şansă, i-am mai dat o şansă. Era cam vagabond, a venit prin Bucureşti şi a ieşit prin cluburi, credea că toate femeile din Bucureşti sunt ale lui. Nu mai are voie nici la restaurant. I-am spus: mănânci mezeluri acasă. Cu Steaua nu ne jucăm. De aia nu mai putea el să alerge. Când a ajuns el în Bucureşti şi a văzut bani, femei… A înnebunit”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Din cauza vieţii extrasportive tumultoase, Golofca nu a mai prins nici măcar banca de rezerve, devenind un spectator de lux al „roş-albaştrilor”. Cu toate acestea, Cătălin Golofca este dorit la FC Botoşani de Valeriu Iftime. Finanţatorul FC Botoşani a declarat că este deschis discuţiilor cu Gigi Becali pentru ca această mutare să se poată realiza în iarnă.

„Acum aş vrea să-l iau înapoi pe Golofca. În iarnă nu ştiu ce va fi. Nu cred că îi poate lua locul lui Roman. Pe stânga îl avem pe Buş care e golgeterul campionatului. Îi mai avem pe Serediuc, Chitoşcă. Este posibil să vină doi-trei jucători de 19-20 ani care au viteză excepţională. Am nevoie de jucători care să progreseze, iar repatrierea lui Golofca ne poate ajuta. Eu cred că el ar întări lotul nostru şi ar creşte concurenţa în lot”, a declarat Valeriu Iftime, pentru canca.ro.

Finanţatorul susţine că i-a spus lui Gigi Becali că greşeşte atunci când îl critică public pe Golofca, deoarece suceveanul este un jucător de moral, iar când se pune presiune pe el, nu dă deloc randament. Criticat de Becali pentru viața extrasportivă pe care a avut-o de când a ajuns la FCSB, Cătălin Golofca este apărat de Ilie Dumitrescu. ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, fostul jucător al naționalei României a avut însă și un sfat pentru jucătorul ajuns la FCSB în această vară, de la FC Botoșani.

"Dacă ieși la masă cu o domnișoară, nu cred că este un lucru deplasat. Probabil că e sensibil la frumos Golofca, nu este nimic rău în lucrul acesta. Cei mai importanți jucători din lume ies la cină într-o companie selectă", a spus Ilie Dumitrescu. "Credeți că fotbaliștii au figuri de sfinți? Viața din București este diferită, față de Cluj-Napoca sau Oradea. Contează mult și viața extrasportivă și trebuie să gestionezi și treaba asta, când ești sportiv de performanță. Ai mai multe opțiuni în ceea ce privește ieșitul decât în Botoșani, iar mirajul Bucureștiului este diferit. Trebuie să ai un echilibru", i-a transmis Ilie Dumitrescu lui Golofca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
96

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
325

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
141

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...