GHINION! FC Botosani a pierdut meciul cu Zorya Luhansk in ultimul minut!
SPORT

GHINION! FC Botosani a pierdut meciul cu Zorya Luhansk in ultimul minut!
FC Botosani a disputat, sambata seara, cel de-al doilea meci amical din Antaltya, intalnind formatia de pe locul 3 din campionatul ucrainean, FC Zorya Luhansk, cel mai dificil adversar intalnit de botosaneni in Turcia.

Antrenorul Cristi Pustai a inceput meciul cu Iliev - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Popovici - Vasvari (c), Bordeianu, Martinus - Fulop, Carralero si Matulevicius, iar cea mai mare ocazie i-a apartinut spaniolului Carralero, care a scapat singur cu portarul advers, insa ucraineanul a respins mingea trimisa de jucatorul nostru.

Tot in prima repriza a avut loc un moment mai putin placut, atunci cand Forster si Bordeianu s-au ciocnit violent, iar fotbalistul de la Zorya a ramas intins, avand capul spart. Medicii au intrat pe teren si i-au oprit singerarea, insa fotbalistul nu a putut continua partida.

In repriza a doua FC Botosani a inceput cu Plesca - Dimitrov, Plamada, Ichim, Popovici, Casado, Vasvari, Ivanovici, Cabrera, Golofca, Roman, iar pana la finalul meciului a folosit tot lotul de jucatori. 

Ucrainenii au dat lovitura de gratie la ultima faza a meciului. Lyubenovicha a executat un corner, mingea a ajuns la Zagorulko, care a reluat cu capul de langa Ichim si a marcat pentru 1-0.

 

Spune-ne opinia ta