Gheorghe Hagi, categoric după remiza din FC Botoșani – Farul: „Meritam să câștigăm! A fost unul dintre cele mai bune meciuri”

Gheorghe Hagi, categoric după remiza din FC Botoșani – Farul: „Meritam să câștigăm! A fost unul dintre cele mai bune meciuri”

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanța, s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul cu FC Botoșani, însă este de părere că echipa sa ar fi meritat să câștige partida.

Meciul dintre FC Botoșani și Farul Constanța s-a disputat luni seară, pe Stadionul Municipal din Botoșani, în cadrul etapei a patra din Superliga, iar cele două formații au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de către Mihai Roman II, în minutul 5, respectiv Vlad Morar, din penalty, în minutul 40.

La finalul acestei partide, Gheorghe Hagi a declarat categoric că echipa sa merita victoria și a lăudat aspectul jocului.

Gheorghe Hagi, categoric după remiza din FC Botoșani – Farul:

„Meritam să câștigăm, să plecăm cu trei puncte, am presionat adversarul la el acasă, am avut multe ocazii. A fost unul dintre cele mai bune meciuri din Liga 1. Sunt foarte mulțumit de jucători, de atitudinea pe care au avut-o, de determinarea lor.

(n.r. despre parcursul bun al lui Hermannstadt, viitoarea adversară, de până acum) Am văzut, încep să o cunosc, am văzut-o și în liga a doua. Au omogenitate, stau bine în teren, e o echipă foarte grea.

(n.r. Vă temeți că se vor ști retrogradatele dinainte din cauza problemelor financiare?) Nu e treaba mea să vorbesc despre treaba asta”, a spus Gheorghe Hagi, la flash-interviul de după meci, citat de ProSport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
139

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
79

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
94

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...