George Cirjan a lipsit de la meciul cu FC Tiraspol, pentru ca s-a casatorit!

George Cirjan a lipsit de la meciul cu FC Tiraspol, pentru ca s-a casatorit!
FC Botosani a pierdut primul meci amical al verii, scor 3-1 cu FC Tiraspol, intr-un meci in care in locul George Cirjan a evoluat Catalin Vraciu.

Atacantul galatean al botosanenilor nu a facut deplasarea in Republica Moldova pentru ca astazi s-a casatorit cu iubita lui Alexandra. Cei doi formeaza un cuplu de ceva vreme, iar anul trecut a venit si cererea in casatorie. 



S-a intamplat in meciul din Liga a II-a dintre FC Botosani si Chindia Targoviste, partida castigata de botosaneni cu scorul de 1-0, gol marcat de George Cirjan.

Imediat dupa ce a inscris, Cirjan s-a dus la banca de rezerve unde avea pregatit un tricou cu mesajul "Vrei sa fii sotia mea?".



Nunta are loc la Galati, iar tinerii insuratorii sunt cununati de doi prieteni tot din Galati. 

Casa de piatra!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
80

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
307

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...

Elev din Botoșani distins cu Premiul I la etapa națională a Olimpiadei de Franceză! (Foto)

astăzi, 08:34
331

Vladimir Cotruță, elev in clasa a X-a bilingv franceză la Colegiul Național "A.T. Laurian" Botoșani, a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză. Nu este...