Gaz Metan Mediaş vinde bilete virtuale în valoare de 5 lei la meciul cu FC Botoşani

Gaz Metan Mediaş vinde bilete virtuale în valoare de 5 lei la meciul cu FC Botoşani

Clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, că va comercializa bilete virtuale în valoare de 5 lei la partida de pe teren propriu FC Botoşani, din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Ligii I.

Gaz Metan joacă din nou pe teren propriu după 109 zile de la ultima apariţie în faţa propriilor suporteri. Vineri seara, de la ora 20:00, este programată partida cu FC Botoşani, contând pentru etapa cu numărul 5 din play-off-ul Ligii I. Din păcate, de această dată, fanii nu vor putea încuraja echipa din tribune în contextul pandemiei de coronavirus. Pot fi însă alături de jucători şi pot susţine echipa, de acasă, din faţa televizorului, achiziţionând un bilet virtual la meci, în valoare de 5 lei", se menţionează pe site-ul citat.

Încasările obţinute din vânzarea biletelor virtuale vor fi direcţionate către Centrul de copii şi juniori al clubului, în vederea susţinerii activităţii acestuia.

La 9 iunie, preşedintele clubului de fotbal Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, declara că gruparea ardeleană, aflată în procedură de reorganizare, începe să aibă probleme financiare deşi are de încasat sume importante de bani din drepturile TV şi contractele de sponsorizare. El spunea atunci că suporterii vor avea ocazia să ajute clubul cumpărând bilete virtuale:

„O să dăm primul test suporterilor şi oamenilor de bine din Mediaş vânzând bilete virtuale de 5 lei la meciul cu FC Botoşani. Şi aşa vedem şi noi care e feedback-ul oamenilor care iubesc fotbalul din Mediaş. Iar banii îi vom orienta către centrul de copii şi juniori".

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, pe teren propriu, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
243

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
307

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
240

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...