Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani 0-0! Un egal care îi încurcă Botoșaniului calculele pentru Play-Off

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani 0-0! Un egal care îi încurcă Botoșaniului calculele pentru Play-Off

FC Botoșani a disputat în această după-amiază un meci vital pentru ecuația calificării în Play-Off, cu Gaz Metan.

Prima acțiune periculoasă a partidei a avut loc în minutul 13, atunci când FC Botoșani a beneficiat de o lovitură de la 11 metri inexistentă, Ashkovski căzând foarte ușor. Totuși, roata este rotundă, astfel că Rodriguez a ratat penaltyul. Până la această fază, niciuna dintre echipe nu a pus probleme porții adverse.

În minutul 25, FC Botoșani ratează doua ocazii monumentale. Aceștia au scăpat pe contra atac, iar Roman îi pasează excelent penhgu Ashkovski, care trimite în portarul Pleșca. Mingea a fost respinsă și a ajuns la Roman, care a șutat în același portar, care a prins balonul de această dată. 3 minute mai târziu, Roman șutează periculos, dar portarul medieșean trimite mingea în corner.

Așa cum reiese și din faza penaltyului, centralul partidei are o prestație jalnică. În minutul 42, Haruț înscrie, însă golul este anulat pe motivul unui fault făcut de Mihai Roman, fault inexistent.

Scorul pauzei este 0-0, după o repriză destul de echilibrată: Gaz Metan a controlat partida la centrul terenului, însă acțiunile importante au aparținut echipei moldave.

Prima ocazie a reprizei secunde le-a aparținut celor de la Gaz Metan Mediaș. Ely Fernandes a trimis puternic, însă Pap are o intervenție impecabilă. Croitoru face prima schimbare în minutul 69, când alege sa îl bage pe Cascini în locul lui Papa.

Minutul 77, ratare uriașă: Ofosu scăpa singur cu Pleșca, însă portarul care mâine va împlini 37 de ani demonstrează încă odată că este într-o formă excelentă și respinge șutul. Roman este înlocuit de Keyta.

Final de meci. FC Botoșani pleacă cu un punct de la Mediaș, după o partidă în care a părut a fi echipa mai bună. Precizăm multiplele greșeli de arbitraj, acestea fiind prezente împotriva ambelor echipe. Pentru FC Botoșani urmează partida cu Viitorul, de pe teren propriu, partidă la care va lipsi căpitanul George Miron, suspendat pentru cumul de cartonașe.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
234

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
218

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
66

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...