Gabriel Vasvari, la primul penalty ratat: "Nu doresc niciunui jucator sa treaca prin ce trec eu"

Gabriel Vasvari, la primul penalty ratat: "Nu doresc niciunui jucator sa treaca prin ce trec eu"
Mijlocasul celor de la FC Botosani, Gabriel Vasvari, golgheterul echipei, cu 5 goluri, toate din penalty, a ratat in aceasta seara prima sa lovitura de la 11 m, in meciurie oficiale.

Prezent la conferinta de presa de la finalul meciului, Vasvari era extrem de afectat de faptul ca nu a putut aduce un punct in meciul cu Petrolul, dupa ce a ratat in minutul 95.

 "Nu doresc niciunui fotbalist sa treaca prin ce trec eu acum. Am stilul meu de a executa si cu siguranta Pacanha m-a studiat. Jucatorii m-au incurajat, nici nu se pune problema", a spus Gabriel Vasvari.

Presedintele celor de la FC Botosani, Cornel Sfaiter, a precizat ca de cand a venit la Botosani, Vasvari a ratat un singur penalty, intr-un meci de pregatire la Oradea.

"In meciurile oficiale nu a ratat niciun penalty pana acum, dar se intampla. Cand a marcat ne-am bucurat, acum cand a ratat trebuie sa fim alaturi de el. Poate si din cauza presiunii nu a marcat", a spus Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
726

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
337

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
99

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...