FRF obliga echipele din Liga 1 sa investeasca in echipele de juniori! 10 % din transferuri catre micii fotbalisti!

FRF obliga echipele din Liga 1 sa investeasca in echipele de juniori! 10 % din transferuri catre micii fotbalisti!
FRF a anuntat prima decizie importanta luata pentru revitalizarea fotbalului romanesc, in urma prestatiei dezamagitoare de la EURO 2016.

Din aceasta vara, cluburile din Liga 1 vor fi obligate sa investeasca 10% din sumele incasate din transferuri in centrul de copii si juniori, conform spuselor lui Razvan Burleanu.

"Conform Legii Sporturilor, FRF are dreptul sa incaseze 10% din fiecare transfer. Pentru a nu se spune ca gasim astfel surse de finantare, am decis ca fiecare echipa din Liga 1 sa directioneze automat 10% din sumele incasate din transferuri catre juniori. Vor fi monitorizari clare prin sistemul de licentiere si sanctiuni daca nu se va respecta regula", a spus Burleanu intr-o conferinta de presa.

Practic, daca un club incaseaza 4 milioane de euro din transferuri va fi obligat sa investeasca 400 de mii de euro in centrul destinat juniorilor.

In aceasta vara FC Botosani l-a vandut pe Michael Ngadeu la Slavia Praga cu 500.000 de euro, iar asta inseama ca 50.000 de euro vor trebui directionati catre echipele de juniori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
47

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
319

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...