FC Botosani a remizat cu campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, scor 1-1. VIDEO LIVE
SPORT

FC Botosani a remizat cu campioana Ucrainei, Dinamo Kiev, scor 1-1. VIDEO LIVE
FC Botosani si Dinamo Kiev s-au intalnit in aceasta dupa-amiaza, in Austria, intr-un meci amical ce a inceput la ora 19:00.

Dupa 45 de minute rezultatul a fost 0-0, Leo Grozavu incepand meciul cu Iliev, Dimitrov, Plamada, Miron, Musat, Bordeianu, Vasvari (capitan), Cabrera, Fulop, Golofca si Herghelegiu.

In minutul 58, Deyvidas Matulevicius i-a luat locul lui Herghelegiu. Peste doar doua minte FC Botosani a deschis scorul printr-un penalty transformat de Gabriel Vasvari.

In minutul 66, antrenorul botosanenilor i-a trimis in teren pe Cucu, Popovici si Ichim, in locul lui Bordeianu, Plamada si Musat, iar dupa doar cateva minute au intrat Avram si Patache, iesind de pe teren Dimitrov si Iliev.

In minutul 77, Dinamo Kiev a reusit egalarea cu un sut de la 18 m, mingea intrand in plasa pe langa bara. Cu 10 minute inainte de final au intrat pe teren Lorand Fulop si Claudiu Juncanaru, cei doi preluand numele 80, respectiv 8.

Dupa 90 de minute scorul a ramas neschimbat, 1-1, iar antrenorul ucrainienilor Serhii Rebrov i-a bagat in sedinta pe jucatorii sai.

Dinamo Kiev are o valoare de piata de 135,86 de milioane de euro, in timp ce Botosaniul valoreaza doar 7 milioane euro. Cel mai scump fotbalist al ucrainienilor este Andriy Yarmolenko, care valoareaza 22 de milioane de euro, in timp ce fotbalistul cel mai scump de la Botosani este Vasvari, 600 de mii de euro.

Partida a fost transmisa LIVE VIDEO de o televiziune din Ucraina, dar si pe canalul de Youtube al clubului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
7

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
69

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
111

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...