Fratele lui Marius Croitoru a dat lovitura după ce a preluat o echipă de tradiție: ”Mă bucur tare mult că am fost ales”

Noul antrenor spune că primul obiectiv este formarea unei echipe competitive, care să se bată la promovare.

Fratele lui Marius Croitoru a dat lovitura după ce a preluat o echipă de tradiție: ”Mă bucur tare mult că am fost ales”

   Foto: primasport.ro

Fratele mai mare al lui Marius Croitoru, Florin Croitoru, a preluat banca tehnică a Forestei Suceava, ce evoluează în Liga 3.

Croitoru va evolua cu Foresta în Seria I, unde a mai pregătit în trecut pe Huşana Huşi, Ştiinţa Miroslava, CSM Paşcani şi Dante Botoşani.

Obiectivul sucevenilor este promovarea în Liga 2 peste două sezoane, clubul fiind în al şaselea sezon în al treilea eşalon.

”Este o nouă provocare pentru mine, o provocare frumoasă. Mă bucur tare mult că am fost ales de către noua conducere a clubului din Suceava şi sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivul. Sorin Paraschiv se va ocupa de echipă pe viitor, el a apelat la mine şi ne-am înhămat deja la muncă. Este un proiect pe termen lung, pe cel puţin doi ani. Primul obiectiv al nostru este ca în sezonul acesta să formăm o echipă competitivă, care în campionatul următor să se poată bate la promovare. Sigur, Foresta este un nume în Liga 3 şi toată lumea aşteaptă rezultate. Dar lumea trebuie să înţeleagă că este un nou început. Trebuie să facem lucrurile corect, să avem răbdare pentru a forma o echipă competitivă. Vom încerca să fim în primele patru la finalul campionatului, dar obiectivul este crearea unei echipe pentru ca anul viitor să putem promova”, a declarat Florin Croitoru pentru Liga2.ro.


”Cunoscut mai mult ca fratele mai mare al lui Marius Croitoru”

Numirea lui Croitoru la Foresta Suceava nu este văzută cu ochi buni de toată lumea.

”Florin Croitoru, în vârstă de 44 de ani, care este cunoscut în lumea fotbalului mai mult ca fratele mai mare al lui Marius Croitoru, antrenorul fără licență care tocmai s-a despărțit de FC Botoșani din cauza rezultatelor slabe. Oare domnul Croitoru II o fi având licență de antrenor sau pe la liga a IV-a nu îți trebuie?”, a scris în Monitorul de Suceava editorialistul Sorin Avram.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...

Atenționare ISU Botoșani: Autorități pregătite pentru gestionarea situațiilor de urgență!

astăzi, 10:46

La nivelul județului Botoșani, toate instituțiile cu rol în managementul situațiilor de urgență generate de fenomenele meteorologice periculoase sunt în alertă, pregătite să inter...

Cod roșu de ploi torențiale și abundente în județul Galați!

astăzi, 10:13

Meteorologii au emis o nouă atenționare meteo pentru județul Galați. Astfel, pe 30 septembrie de la ora 00:00 până la ora 09:00 va fi COD ROȘU. În județul Galați va ploua toren...