Fotbalistul Dorohoiului, Razvan Atudorei, a scapat de burlacie! Colegii au facut show la nunta - FOTO, VIDEO

Fotbalistul Dorohoiului, Razvan Atudorei, a scapat de burlacie! Colegii au facut show la nunta - FOTO, VIDEO
Fundasul central al echipei FCM Dorohoi, Razvan Atudorei, imprumutat la echipa din Liga a III-a de la FC Botosani, s-a casatorit sambata cu Oana Sirbu.

De loc din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, cel poreclit de colegi "Bambi", si-a gasit fericirea in bratele unei frumoase botosanence. Nunta a avut loc in Botosani cu obiceiuri moldovenesti, alaturi de tinerii insuratei fiind si rudele fotbalistului.



Nasii de cununie au fost Dinu Todoran si sotia sa, fostul fotbalist al Botosaniului si Unirii Urziceni venind la Botosani in noaptea dinaintea nuntii si asta pentru ca vineri dupa-amiaza a avut meci in Liga a III-a cu FC Voluntari, echipa la care evolueaza in prezent.





Petrecerea a avut loc la Casa Lux, in municipiul Botosani, iar muzica a fost intretinuta de Formatia Universal. 



Jucatorii echipei FCM Dorohoi au fost aproape toti alaturi de colegul lor si toata noaptea au intretinut atmosfera, dovedind, daca mai era nevoie, ca Vespazian Colban a creat un grup unit la Dorohoi.

Fotbalistii dorohoienii au aratat ca au talent si la cantat, Alexandru Vrabie fiind jucatorul cu cele mai bune calitati vocale.























Mai multe detalii pe Sport.Botosani.Ro

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
721

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
180

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
463

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...