Fotbalist sucevean, speranta botosanenilor! Cine este jucatorul care a impresionat in meciul cu U.Cluj?

Fotbalist sucevean, speranta botosanenilor! Cine este jucatorul care a impresionat in meciul cu U.Cluj?
Are 18 ani, a ajuns la FC Botosani din Italia, iar duminica a debutat in Liga 1, impotriva celor de la Universitatea Cluj si a impresionat atat conducerea, cat si suporterii prezenti la stadion.

Vorbim despre suceveanul Armand Svichi, care a devenit speranta botosanenilor. Acesta a reusit cateva driblinguri care au ridicat in picioare publiclui botosanean, insa mai are de lucrat putin la capitolul "pasa decisiva".

Armand Svichi a început fotbalul în oraşul său natal, Radauti, la Clubul Sportiv Şcolar, sub comanda antrenorului Viorel Stoica, iar la vârsta de 14 ani a ajuns la Academia de Fotbal a lui Gică Popescu, după ce a fost remarcat la un trial naţional, intitulat Vreau să devin mare.

În anul 2012, la vârsta de 16 ani a ajuns în Italia, la gruparea Novara Calcio, ajutat fiind de unchiul său, Daniel Stoica, actualul antrenor al grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuţi, care la acea vreme activa ca scouter pentru formaţia italiană.

Armand a demonstrat calitate în Italia, însă el fiind un tip mai introvertit, mi-a cerut să-l readuc în România. Aşa am intrat în contact cu FC Botoşani, a declarat Daniel Stoica, pentru monitorulsv.ro.



Svichi l-a impresionat pe Leo Grozavu, care l-a trimis in teren in primul minut al reprizei secunde. A avut o ocazie in minutul 50, atunci cand a sutat de la 16 m, dar Veselovsky a retinut, iar mai apoi, in minutul 81, a creat o faza de zile mari, dupa ce a dribliat mai multi jucatori adversi in careul mare, a intrat in careul mic, insa a fost blocat in ultimul moment de portarul clujenilor.

"Daca va fi echilibrat, cu picioarele pe pamant, va fi un jucator important pentru noi si asta e cel mai important, pentru ca toata lumea vrea jucatori tineri care sa joace la echipele nationale. El este nascut in 1996 si este foarte talentat", a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
11

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
19

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
51

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...