Fotbalist botoşănean luat în vizor de patronul FCSB

Un fotbalist născut şi care şi-a făcut junioratul la Botoşani a stârnit interesul patronului FCSB. Mijlocaşul evoluează în prezent la Craiova. 

Fotbalist botoşănean luat în vizor de patronul FCSB

Gigi Becali a renunțat pentru moment la pista ”Băluță”, dar un alt jucător important al Craiovei se află pe lista finanțatorului de la FCSB: Andrei Burlacu, mijlocașul de 21 de ani al lui Mangia.

”Burlacu m-a interesat după ce a dat interviul pe care l-a dat și l-am văzut și am spus viața mea e Dumnezeu și fotbalul, atât, și băiatul e foarte credincios. A dat interviul din biserică...nu știu dacă l-ați văzut. Și de atunci mă interesează. E adevărat, mă interesează, dar nu putem vorbi acum.Mă interesează, dar ce vreți acum, să mă cert cu toată lumea că mă interesează tinerii? Da, îl vreau pe Burlacu, e jucător valoros. Ce să fac, nu vor să-l dea, nu cred că-l dau, nu știu”, a spus Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Burlacu are parte de un sezon foarte bun la Craiova: în cele 19 meciuri adunate, a marcat patru goluri și a oferit patru pase decisive.

Andrei Burlacu a înscris un gol în primul amical al iernii, dar oltenii au fost învinși în cele din urmă de SV Meppen, scor 2-4. Primul gol al românilor, înscris de Mitriță, a fost de asemenea unul spectaculos.

Sursa:Digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii dintr-o parohie din Botoșani au primit încălțăminte de la studenții din Iași! (Foto)

astăzi, 13:21
40

În data de 21 aprilie, copiii și tinerii Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din localitatea Pleșani, județul Botoșani, au primit vizita studenților de la Colegiul &b...

Se caută medic pentru un compartiment important de la Spitalul „Mavromati”, concursul se susține la Iași!

astăzi, 12:52
103

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unui post vacant.Este vorba despre un post de medic specialist pe specialitatea hematologie, d...

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
236

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...