Florin Andone, la prima convocare la nationala: "Dacă voi debuta, voi păstra tricoul!"

Florin Andone, la prima convocare la nationala: "Dacă voi debuta, voi păstra tricoul!"
Forma bună arătată de botosaneanul Florin Andone în La Liga, acolo unde a marcat 4 goluri în 11 partide disputate pentru Cordoba, i-a adus şi prima convocare la naţionala mare a României, pentru meciul din calificările pentru CE 2016, cu Insulele Feroe.

Atacantul de 21 de ani, nascut in comuna Vorona, a marcat singurul gol al echipei sale, în înfrângerea cu 3-1, de pe terenul lui Real Sociedad, dar chiar dacă trupa sa a suferit a noua înfrângere consecutivă în Spania, românul are motive de bucurie.

"Adevărul e că m-a sunat domnul Daniel Isăilă şi am fost foarte fericit pentru că pentru mine era un vis să pot veni la naţională. Acum sunt în România. Am venit la naţională şi sunt foarte fericit. Am venit cu inima deschisă şi cu foarte mult chef de a merge totul bine. Ar fi un vis pentru mine să debutez, dar nu depinde de mine, depinde de antrenori. Eu am venit pentru a munci. Vreau să îmi fac cât mai bine treaba, dacă am oportunitatea de a juca, dacă îmi câstig dreptul de a juca. E o convocare importantă pentru că eu cred că pentru un jucător de fotbal e cel mai important să ajungă să joace pentru ţara lui. Pentru mine, e un vis împlinit. Niciodată nu mi-am imaginat lucrul ăsta. Sunt foarte fericit şi sper să meargă totul bine", a declarat vârful Cordobei.

Andone se va lupta pentru un loc de titular cu Claudiu Keşeru, care tocmai a marcat patru goluri într-un meci pentru Al Gharafa, şi cu vârful Stelei, Raul Rusescu, pe care l-a văzut jucând pentru Sevilla.

"Sunt toţi jucători buni, dacă vin la naţională, sunt printre cei mai în formă fotbalişti, dar, din ce am urmărit eu, mai mult îmi place Keşeru. Îl cunosc şi pe Rusescu, pentru că a jucat la Sevilla în sezonul trecut. Sunt doi atacanţi foarte buni şi va fi foarte greu pentru mine. Dacă voi debuta, voi păstra tricoul, va fi o amintire pentru mine. O singură dată debutezi la echipa naţională şi adevărul e că va fi un tricou foarte special pentru mine", a încheiat Andone, pe care fanii naționalei îl vor titular în meciul de duminică.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
21

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
74

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
121

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...