Florin Andone, EROU pentru Cordoba! Botosaneanul a contribuit decisiv la golul victoriei! VIDEO

Florin Andone, EROU pentru Cordoba! Botosaneanul a contribuit decisiv la golul victoriei! VIDEO
Florin Andone a fost din nou titular și a contribuit decisiv la golul prin care Cordoba a învins în deplasare pe Rayo Vallecano.

Abia venit de la Benfica, Bebe l-a pus la încercare pe Toño cu un șut din lovitură liberă și tot portughezul a fost aproape de gol după o oră de joc, dar mingea deviată s-a dus pe lîngă poartă.

Golul care i-a adus cele trei puncte Cordobei a venit în minutul 39, după o acțiune personală în flancul drept a lui Florin Andone, centrarea acestuia fiind deviată în proprie poartă de Ba.

Rayo a reacționat imediat prin șutul lui Kakuta respins însă de Juan Carlos. Bebe putea face 2-0, dar a tras aiurea după ce i-a furat o minge lui Tito, iar pe final gazdele au trecut pe lîngă egalare.

Andone a acuzat crampe și a fost înlocuit după 88 de minute, iar după succesul cu 1-0 de la Vallecas, Cordoba a bifat pentru prima oară în acest sezon două victorii la rînd, scrie digisport.ro.

În urma lor, trupa lui Andone a părăsit zona retrogradării și a urcat până pe locul 15. Inaintea partidei, Cordoba avea cota de 6,00 ca sa castige pe terenul celor de la Rayo.
 

APASA AICI SI VEZI GOLUL VICTORIEI SI FAZA CREATA DE ANDONE!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
12

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
33

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
39

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...