Florin Andone confirmă prima convocare la Națională! A marcat golul Cordobei, în meciul de luni, cu Getafe - VIDEO

Florin Andone confirmă prima convocare la Națională! A marcat golul Cordobei, în meciul de luni, cu Getafe - VIDEO
Singurul fotbalist român care evoluează în acest sezon în campionatul Spaniei, botosaneanul Florin Andone, a confirmat luni seara prima convocare la echipa națională.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a marcat golul Cordobei în disputa cu Getafe, din etapa a 26-a a La Liga. Introdus pe teren în minutul 58 în locul lui Federico Cartabia, Andone a marcat în minutul 77 cu un șut din interiorul careului, după o pătrundere frontală, de vârf autentic, pe parcursul căreia a rezistat excelent atacului unui fundaș advers.

Debutant în prima divizie iberică în acest sezon, Andone e la a treia reușită pentru echipa pregătită de Miroslav Djukic.

Evoluțiile sale din 2015 i-au atras atenția selecționerului Anghel Iordănescu, acesta trimițând pe numele său telegramă de convocare pentru partida cu Faroe, din preliminariile Euro 2016, de pe 29 martie, de la Ploiești.

Din păcate pentru formația sa, Getafe a întors rezultatul în finalul meciului și s-a impus cu 2-1, astfel Cordoba păstrând ultima poziție în clasament.

Vezi aici VIDEO!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
171

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
334

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
77

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...