Florin Acsinte este increzator inaintea duelului cu Gaz Metan: "Trebuie sa fim atenti si sa facem totul pentru a castiga"

Florin Acsinte este increzator inaintea duelului cu Gaz Metan: "Trebuie sa fim atenti si sa facem totul pentru a castiga"
Florin Acsinte, căpitanul FC Botoşani, s-a arătat încrezător în şansele echipei de a obţine cele trei puncte puse în joc la Mediaş, mai ales ca botosanenii s-au impus in primul meci disputat cu Gaz Metan, in sezonul trecut, scor 2-1.

Ne dorim cu toţii să câştigăm acest meci. Nu e vorba de răzbunare, că nu suntem la război. Într-adevăr nu ne-a prins bine acea umilinţă din tur şi avem o dorinţă mai mare de a câştiga. Mergem încrezători la Mediaş că putem câştiga toate cele trei puncte puse în joc. E foarte important atât acest prim meci cât şi toate celelalte pe care noi vrem să le câştigăm. Dacă batem la Mediaş, ei vor stagna iar noi vom urca în clasament. Din ce i-am studiat, cei de la Mediaş nu s-au schimbat foarte mult. Noi trebuie să fim foarte atenţi si să facem totul bine pentru a câştiga, pentru că asta ne dorim, a declarat Florin Acsinte.

Partida dintre Gaz Metan Medias si FC Botosani va avea loc sambata, 21 februarie, incepand cu ora 18:00, in direct la Look TV si Digisport 1.

 

Spune-ne opinia ta