Finanțatorul Botoșaniului nu renunță la Grozavu: "Nu am nevoie de un «principal» nou!"
SPORT

Finanțatorul FC Botosani, Valeriu Iftime, nu renunță la Leo Grozavu, care a demisionat după ce l-a lovit pe Golofca. Botoșănenii au început play-out-ul cu stângul, cedând acasă, 1-2, cu Timișoara. 

Finanțatorul Botoșaniului nu renunță la Grozavu: "Nu am nevoie de un «principal» nou!"

Și din acest motiv, patronul Valeriu Iftime speră să îl convingă pe Grozavu să se întoarcă la cârma echipei.

"Am avut o săptămână foarte proastă: mai întâi incidentul dintre Leo și Golofca, apoi demisia antrenorului, după care am pierdut cu Timișoara. Am stabilit o întâlnire cu Grozavu și cu ceilalți din club pentru o discuție în legătură cu ce trebuie să facem să normalizăm situația. Sper să îl conving să rămână, nu am nevoie de un «principal» nou!", a fost reacția lui Iftime când a fost întrebat la Sport Total FM dacă Leo e încă dorit la Botoșani.

"Nu am o variantă de rezervă, pentru că am promis să nu o caut. Dacă Leo va spune că lucrurile au ajuns într-o fundătură și chiar nu mai vrea să continue alături de noi, atunci va trebui să caut o soluție", a adăugat omul de afaceri.

Antrenorul Leo Grozavu a anuntat in fata presei ca demisioneaza la FC Botosani, insa deocamdata nu si-a dat demisia in scris, finantatorii clubului dorind ca el sa se razgandeasca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
16

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
17

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
521

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...