Final cu fluierături - Ceahlaul huiduita de proprii suporteri

Ceahlăul a început meciul cu CSM Ploieşti în aplauzele publicului şi l-a terminat în fluieraturile celor 1.000 de spectatori veniţi la stadion pe o caniculă de 30 de grade să vadă la lucru formatia care a promovat în Liga lui Mitică.

Cu o linie de mijloc în care s-a cunoscut absenţa lui Cebotaru, atacanţii Gafiţa şi Tudosă au fost ca peştii pe uscat, fără lansări perpendiculare spre poarta adversă. Ploieştenii au fost mai insistenţi, au aşteptat greşeala adversarului şi, când toata lumea credea că meciul se îndreaptă spre un 0-0, au deschis scorul în minutul 67 prin Mihalache care a bătut perfect o lovitură liberă de la 20 de metri.

 

Doicaru a avut golul egalizator în varful bocancului, în minutul 81, dar a şutat în plopii din spatele peluzei a doua, pentru ca în minutele de prelungire, Georgian Paun să trimită mingea în vinclul lui Hărăguţă, accentuând corul de fluierături al spectatorilor, care n-au făcut altceva decât să sancţioneze delăsarea elevilor lui Florin Marin şi Mihai Ionescu.

 

"A fost un meci cu o încărcătură mare pentru noi. Am întâlnit o echipă care avea deja sacii în căruţă şi poate de aceea jocul n-a fost spectaculos. Rezultatul final nu este echitabil, dar ne duce în prima ligă. Mă bucur atât pentru Ploieşti, cât şi pentru Ceahlăul, deoarece atât cât am fost antrenor la Piatra Neamţ am trăit momente deosebite", a declarat antrenorul ploieştenilor, Ion Moldovan, cel care şi-a asteptat la final elevii în vestiar cu şampanie.

 

De partea celaltă, Mihai Ionescu a spus că rezultatul n-a fost echitabil: "Aşa se întâmplă când jucătorii sunt relaxaţi. Ne aşteptam ca ultimul meci acasă să arate altfel, dar absenţele lui Burlacu şi Cebotaru s-au văzut. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Cel mai important este că am promovat pe merit, cu toate că publicul a taxat astăzi jocul nostru mai puţin reuşit".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...