FCU Craiova - FC Botoșani, astăzi de la ora 17:00

FCU Craiova - FC Botoșani, astăzi de la ora 17:00

Formația din Bănie primește în această după-amiază vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 29 a campionatului.
Deși nu a avut rezultate favorabile în cele mai recente partide, antrenorul FC Botoșani își dorește să repete victoria din tur, scor 1-0.

„Mergem la Craiova încrezători. Vrem să facem un meci bun şi să încercăm să venim cu puncte de acolo. Jucăm pe un teren bun, ceea ce ne-a lipsit în ultimele deplasări. Sperăm că marcăm goluri, pentru că ne creăm foarte multe ocazii. Vreau să fim lucizi în faţa porţii, să nu mai fim precipitaţi cum am fost în etapele trecute, atunci când am ratat cu seninătate ocaziile create. Întâlnim o echipă care se bate la play-off, dar asta nu înseamnă că o să fie un meci uşor pentru ei.“, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu U Craiova 1948!

În ultimele patru partide din competiție, jucătorii lui Nicolo Napoli au reușit să obțină 3 victorii și o remiză, acumulând astfel 37 de puncte.
Cei de la FCU se situează pe locul 7 în clasament și nu exclud calificarea în play-off spre deosebire de cei de la FC Botoșani care au doar 31 de puncte și ocupă locul 12.

În trecut cele două cluburi de fotbal s-au duelat de patru ori, de două ori s-au impus moldovenii, un joc a fost câştigat de olteni, iar o întâlnire s-a terminat la egalitate.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Antrenorul Nicolo Napoli este îngrijorat în ceea ce privește echipa de start deoarece atacanți importanți s-au accidentat în etapa anterioară.
Comunicatul postat în data de 3 martie pe site-ul oficial al clubului anunță lipsa lui Aurelian Chițu pentru aproximativ 3 săptămâni.
Investigațiile efectuate de medici au scos la iveală faptul că acesta și-a dislocat umărul în duelul cu Chindia Târgoviște.

FCU Craiova - FC Botoșani, echipe probabile:

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): 50. I. Gurău - 2. R. Negru, 35. A. Duarte, 14. Henriques, 5. Huyghebaert - 6. Vl. Achim, 77. Asamoah - 51. Sidibe, 17. G. Ganea, 30. Van Durmen - 99. Blănuță
Rezerve: 1. Mogoșanu, 3. Paramatti, 7. Piccolomo, 8. Albu, 9. Jibril, 15. Blidar, 16. Mascarenhas, 20. I. Zanfir, 25. Sofianu, 26. B. Duță, 28. Bahassa
Absenți: Chițu, Al. Vodă (accidentați), Bauza, Baeten (incerți)
Antrenor: Nicolo Napoli

FC BOTOȘANI (4-2-3-1): 1. Ed. Pap - 14. Mboko, 6. Dican, 3. Mutombo, 30. Țigănașu - 4. Ivanov, 24. Cioiu - 7. Mailat, 99. Zabou, 77. Dragu - 10. M. Roman II
Rezerve: 68. Ducan, 8. Ed. Florescu, 9. Golofca, 11. M. Roman I, 17. S. Camara, 33. G. David, 80. Cărăușu, 93. Pinson, 97. Burlacu
Antrenor: Flavius Stoican

FCU Craiova - FC Botoșani se va disputa astăzi, de la 17:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
884

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
277

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
233

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...