FCSB – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

FCSB – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

   sursa:lpf.ro

Ultimul meci al primei etape de play-off este marcat de întâlnirea dintre FCSB și Sepsi.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
FCSB a terminat sezonul regulat ca lider în clasament și a intrat în play-off pe primul loc.
Înaintea partidei de astăzi, bucureștenii au un avans de patru puncte față de ocupantele locurilor 2 și 3 (Universitatea Craiova și Rapid).

Antrenorul formației roş-albastre este convins că jucătorii săi vor reacționa după eșecul pe care l-au suferit în fața celor de la Rapid, scor 0-4.
„Este primul nostru meci din play off. Trebuie să arătăm o reacție în acest joc, sunt sigur că jucătorii noștri vor fi pregătiți să reacționeze, să luăm cele trei puncte care sunt foarte importante pentru noi. Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu siguranță o victorie. Vrem să ne impunem, indiferent de adversar. Mereu spun că nu există meciuri ușoare, toate sunt la fel. Sigur că am suferit după înfrângere, dar am avut același program toată săptămâna. Nu s-a schimbat nimic, e normal să câștigi meciuri, e normal să pierzi, dar trebuie să arătăm o reacție după înfrângere.”, a declarat Charalambous la conferința de presă premergătoare întâlnirii de astăzi.

Sepsi a prins la limită locul șase în play-off, după ce în ultima etapă a sezonului regulat a învins Petrolul în deplasare, scor 2-1.
Cel mai bun om al grupării din Sf. Gheorghe, Marius Ștefănescu este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Acesta nu a jucat nici în cele două meciuri cu FCSB din campionat.
Laszlo Dioszegi își dorește ca Sepsi să termine pe podium.
„Anul ăsta am pus un țel mai îndrăzneț, să încercăm să intrăm pe podium. CFR are cinci puncte avans față de noi. Ne gândim să scoatem pe cine putem, dar pe Rapid și FCSB nu putem. Nu spun că suntem mai buni decât CFR, Craiova sau Farul, dar dacă nu punem un țel, nu putem să motivăm jucătorii. Locul trei poate fi obținut, e părerea mea personală”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi. (sursa digisport.ro)

FCSB şi Sepsi OSK s-au mai întâlnit în Superligă de 20 de ori, de 12 ori s-au impus roş-albaştrii, de două ori au câştigat covăsnenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.
Cea mai recentă dispută directă din campionat a fost în data de 11 februarie 2024, FCSB-Sepsi, scor 1-0.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FCSB - Sepsi, echipe probabile:

FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Șut, Olaru, Lixandru - Oct. Popescu, Băluță, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Chiricheș, Panțîru, V. Crețu, Ov. Popescu, Alhassan, Miculescu, Phelipe, Pandele, Toma, Laszlo, Manolache
Absenți: Haruț, Pantea, Radaslavescu (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

Sepsi: D. Moldovan - Oroian, Ninaj, D. Ciobotariu, Fl. Ștefan - N. Păun, Kallaku - R. Varga, Aganovic, K. Varga - Safranko
Rezerve: Raj. Niczuly, Bălașa, Kecskés, A. Dumitrescu, Oteliță, Rența, J. Rodríguez, Kallaku, Debeljuh, Rondon, K. Varga
Absenți: M. Ștefănescu (suspendat), Roland Niczuly, C. Matei, Alimi (accidentați)
Antrenor: Bernd Storck

FCSB - Sepsi se va disputa astăzi, 17 martie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
10

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
65

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
133

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...