FCSB pe locul 15, Gigi Becali nu e îngrijorat: „Câștigăm cu Botoșani și egalăm Rapidul, ce mare nenorocire?”

Becali a găsit o explicație simplă pentru înfrângerea suferită (2-0) de FCSB la Sibiu: „Nu avem valoare”.

FCSB pe locul 15, Gigi Becali nu e îngrijorat: „Câștigăm cu Botoșani și egalăm Rapidul, ce mare nenorocire?”

 Gigi Becali  

Becali a luat la rând aproape toată echipa și a găsit cu greu jucători pe care să-i laude: „Nu avem valoare. Toată echipa. Ai văzut vreun jucător valoros din toată echipa asta, în seara asta? Poate Lixandru s-a mai mișcat, deși l-am criticat, acum s-a mai mișcat. Edjouma mai ajunge acolo cât de cât, a avut două ocazii să dea gol și nu a dat. Popa a avut în minutul 10-12, «Dă, mă, gol, dacă ești atacant». Nu avem valoare. De Panțîru ziceau că nu mai știe fotbal și văd că e cel mai bun de pe teren”.

Gigi Becali (66 de ani) l-a criticat din nou pe fundașul Vlad Chiricheș (34 de ani), pe care l-ar scoate definitiv din echipă, după înfrângerea suferită duminică seară de FCSB împotriva Hermannstadt (2-0).

„Ultimul loc? Ce mare nenorocire?”

Becali a spus că poziția din clasamentul Ligii 1 (15, penultima) nu este îngrijorătoare, însă va merge să îi certe pe jucători în cantonament.

„De ce râd? M-am uitat pe clasament. Câștigăm meciul cu Botoșani și egalăm Rapidul, ce mare nenorocire? Ultimul loc? Las să fie pe ultimul loc, o să vedeți. Asta e situația, ce să fac? O să mă duc să urlu puțin, să urlu că nu văd mișcare pe teren. Să râd de ei puțin. Eu vreau joc rapid. Ca să ai viteză de joc trebuie să te miști pe teren. Dacă nu vă zice antrenorul, vă zic eu. Mișcați-vă pe teren. Ce să fac acum? O să stau numai cu un iepure și gata”, a explicat patronul celor de la FCSB.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...