FCSB - FC Botoșani 4-1! Seara de coșmar pentru botoșăneni

FCSB - FC Botoșani 4-1! Seara de coșmar pentru botoșăneni

FCSB a învins FC Botoșani, scor 4-1 (Man '21, '53, Fl. Tănase 51' pen., '71 / Florescu '19), și urcă pe primul loc în Liga 1, cu un golaveraj superior celor de la CS Universitatea Craiova.

FCSB s-a transformat într-o mașină de goluri în mandatul lui Toni Petrea. A marcat 28, cu 4 mai multe decât Craiova și CFR Cluj cumulat. Dennis Man și Florin Tănase au înscris și astăzi câte o „dublă” și sunt primii în clasamentul golgeterilor, cu 9 reușite. Cei doi merg cu un moral excelent la prima reprezentativă.

FC Botoșani a deschis scorul prin Florescu, în minutul 19, primind o pasa de gol de la Camara. Bucuria a ținut doar 2 minute.

De la FCSB, Dennis Man a fost primul care a ieșit la rampă. A egalat în minutul 21, când a fost atent pe respingere, după o ratare rarisimă a lui Buș. Florin Tănase a adu-o pe FCSB în avantaj imediat după pauză, din specialitatea casei, loviturile de la 11 metri.

Apărătorii lui Marius Croitoru n-au apucat să se dezmeticească. La acțiunea imediat următoare, în minutul 53, Man a driblat doi adversari și a tras pe jos, la colțul scurt, pentru 3-1. Tănase a închis show-ul cum nu se putea mai potrivit, cu o execuție magistrală din lovitură liberă, de la peste 25 de metri.

FCSB a câștigat al 5-lea meci consecutiv în Liga 1 și a egalat-o la puncte pe CS Universitatea Craiova. Ambele au 24, dar golaverajul bucureștenilor este net superior.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
20

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
271

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...