FCSB - FC Botoșani 1-1! Două Euro-Goluri și fotbal ZERO!

FCSB - FC Botoșani 1-1! Două Euro-Goluri și fotbal ZERO!

FC Botoșani a plecat la București, unde sâmbătă seară, de la ora 20:00, a disputat o partidă împotriva vicecampioanei României, FCSB.

După un început de meci echilibrat, FCSB reușește să deschidă scorul în minutul 13, după un șut al lui Florinel Coman, din deschiderea lui Denis Man, din marginea careului.

2 minute mai târziu, Iulian Cristea este eliminat direct după un fault împotriva lui Keyta, din postura de ultim apărător. FC Botoșani beneficiază astfel de o lovitură liberă, din marginea careului, ce va fi executată de David Babunski. Totuși, Andrei Vlad a avut o paradă foarte bună și a reușit să evite golul.

FC Botoșani a reușit egalarea în minutul 22, după un euro-gol al lui Țigănașu. Acesta a șutat de la 30 e metri, la firul ierbii, iar portarul FCSB-ist, Andrei Vlad, a fost surprins de acest șut.

Meciul continuă în echilibru. În minutul 30, Enriko Papa primește al doilea cartonaș galben, după un faul asupra lui Florinel Coman, restabilindu-se astfel egalitatea numerică.

Prima repriză se încheie cu egalitate la 1 pe tabelă, după o un joc foarte echilibrat marcat de câte o eliminare în fiecare echipă.

Repriza secundă nu a venit cu nimic interesant, astfel că după o oră de joc, scorul de pe tabelă era același 1-1.

În minutul 72, Moruțan își încearcă norocul din 20 de metri, însă șutul său trimis pe diagonală trece puțin pe lângă poartă lui Pap.

10 minute mai târziu, Cîmpanu execută o lovitură liberă pentru FC Botoșani, însă Vlad nu are probleme cu șutul și prinde balonul.

Pe final, FCSB a controlat jocul, însă mingile trimise în careul moldav nu au ajuns până în poartă. Nici FC Botoșani nu a mai pus probleme, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 pe tabelă.

Pentru FC Botoșani, acest egal marchează cel mai reușit sezon din istoria confruntărilor cu FCSB: o victorie și două egaluri în patru partide disputate. De asemenea, meciul de sâmbătă seară a reprezentat prima partidă din deplasare în care căpitanul Marko Duganzic nu a înscris.

Jocul nu a convins, iar după minutul 30 nu au mai existat acțiuni clare de gol, semn că cele două echipe se mulțumesc cu egalul din acestă seara. FC Botoșani câștigă, în această seară, o opțiune serioasă pentru poziția a 3-a la finalul sezonului.

(Iosif Pintilie)

Iată și Euro-golul marcat de Țigănașu:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
13

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
66

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
83

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...