FCM Dorohoi a invins liderul Ligii a III-a cu 2-1

FCM Dorohoi a invins liderul Ligii a III-a cu 2-1
Echipa FCM Dorohoi a disputat marti dupa-amiaza meciul din etapa a VII-a a Ligii a III-a, impotriva celor de la Stiinta Miroslava, formatie aflata pe prima pozitie in clasament.

Dorohoienii au marcat pentru prima data in minutul 32 dintr-o lovitura libera de la 20 de m executata perfect de Ciprian Orasanu. Pana la pauza gazdele au mai marcat un gol prin atacantul Robert Grumezescu si au intrat linistite la cabine.

In repriza secunda tot dorohoienii au controlat jocul, iar in minutul 60, Alexandru Vrabie l-a vazut iesit din poarta pe goalkeperul oaspetilor, a sutat puternic de la peste 35 de m, insa balonul a lovit bara transversala.

In minutul 90, Stiinta Miroslava a redus din diferenta prin Enache, iar scorul final a fost 2-1 in favoarea dorohoienilor.

In urma acestei victorii, FCM Dorohoi a urcat pe locul doi in clasament cu 12 puncte, avand cu 3 puncte mai putin decat adversara de marti.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
177

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
435

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
995

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...