FC Botoșani vrea să transfere de la FCSB. „Am pus o întrebare impresarului!”

FC Botoșani vrea să transfere de la FCSB. „Am pus o întrebare impresarului!”

Gigi Becali este pregătit să îl trimită pe Ovidiu Perianu (20 de ani) la FC Botoșani.

Valeriu Iftime a vorbit despre Ovidiu Perianu și a recunoscut că și-l dorește pe mijlocașul defensiv la FC Botoșani. Patronul echipei antrenate de Mihai Teja a dezvăluit și faptul că nu a primit niciun răspuns din partea lui FCSB, ci doar a discutat cu impresarul fotbalistului.

„Am pus acum ceva vreme o întrebare impresarului, dar nu am primit niciun răspuns. Nici că se face, nici că nu se face. În momentul de față nu e nimic clar cu Ovidiu Perianu. Nici nu putem aștepta, așa că am pornit discuțiile cu altcineva și vom vedea.

Deci, în momentul ăsta, nu ne-am înțeles cu Perianu, cu FCSB sau cu impresarul. A fost doar o întrebare pe care noi am pus-o dacă l-am putea aduce pentru un sezon împrumut la Botoșani”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.ro.

După ce Gigi Becali a transferat jucători de la FC Botoșani, acum a venit rândul latifundiarului din Pipera să o ajute pe formația patronată de Valeriu Iftime.

FC Botoșani este în căutarea unui mijlocaș defensiv, iar Gigi Becali s-ar fi oferit să îl ajute pe prietenul său Valeriu Iftime, anunță Playsport.

FCSB cedează un jucător la FC Botoșani

Conform sursei citate mai sus, Gigi Becali e dispus să îl cedeze sub formă de împrumut la FC Botoșani pe Ovidiu Perianu. Afaceristul care o finanțează pe FCSB și Valeriu Iftime au ajuns la un acord, iar jucătorul va trebui să accepte mutarea, după ce i s-a transmis că o să primească mai multe minute în sezonul 2022 – 2023 din Liga 1 – Super Liga.

Ovidiu Perianu (20 de ani) a făcut pasul de la echipa secundă a clubului deținut de Gigi Becali la FCSB în februarie 2020, iar de atunci a bifat 45 de meciuri în tricoul vicecampioanei României.

Ovidiu Perianu, poveste emoționantă de viață

Ovidiu Perianu, unul dintre tinerii favoriți ai lui Gigi Becali, are o poveste emoționantă de viață. Mijlocașul defensiv dezvăluia cum a fost momentul în care a ajuns în București.

„La 11 ani, când am ajuns în București, luni întregi plângeam privind, singur, la tavan. Primii bani, mai mulți, i-am strâns și mi-am cumpărat o mașină. Un Volvo S60, la mâna a doua. Am dat pe el 12.000 de euro. Nu mă atrag cele de fițe acum. Nu am vrut să mă arunc la mașini scumpe. Am zis să iau o mașină normală, care să mă ajute oricum, apoi, când voi strânge mai mulți bani, să-mi iau pământ ca să-mi fac o casă. Știu valoarea banului”, spunea Ovidiu Perianu în iunie 2021, citat de ProSport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
44

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
24

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
236

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....