FC Botoșani - UTA Arad 2-3! Am condus, dar am pierdut!

FC Botoșani - UTA Arad 2-3! Am condus, dar am pierdut!

FC Botoșani și UTA Arad sau întâlni sâmbătă seara, în primul meci din istoria disputelor directe dintre cele două  formații.

FC Botoșani începea prost partida și era condusă încă din minutul 4, când Holzmann trimitea în propria poartă o minge șutată de Morar.

Egalarea venea în minutul 27. Braun obținea o lovitură de la 11 metri, iar Keyta transformă.

5 minute mai târziu, Mihai Roman obținea o altă lovitură de la 11 metri. Florescu execută de această dată și reușește să înscrie cu un șut care aproape a rupt plasa.

La pauză, FC Botoșani conducea cu scorul de 2-1. La doar 3 minute după începerea reprizei secunde, UTA Arad înscria prin Erico Da Silva, însă faza este suspectă de offside. Marius Croitoru protestează și este eliminat.

UTA reușea să revină în avantaj în minutul 71, atunci când Morar înscria direct din lovitură liberă, cu un șut în vinciul scurt.

FC Botoșani nu a reușit să egaleze și a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu. Pentru formația lui Marius Croitoru urmează duelul cu FCSB.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil în vârstă de 4 ani, găsit inconștient la o grădiniță din Capitală

astăzi, 11:57
373

În sectorul 1 al Capitalei un copil a fost găsit inconștient de îngrijitoarele grădiniței, informează România TV.Personalul grădiniței a găsit copilul inconștient și a ...

4 martie în Istorie: Peste 2000 de țărani răsculați atacau Botoșaniul în 1907

astăzi, 09:50
300

Ultima mare răscoală țărănească din Europa avea să zguduie din temelii România anului 1907.Apăsați de o sărăcie cumplită, furați de moșieri și arendași, păcăliți la î...

Botoșăneanul ajuns elev fruntaş într-o structură militară de elită. „Nu am mers pe premisa «aici se câştigă bine»”

astăzi, 08:14
1027

Mihai Pancu, un tânăr născut într-un cătun din judeţul Botoşani, într-o familie cu posibilităţi materiale reduse, dar foarte ambiţios, şi-a văzut visul cu ochii şi a intra...